corpuri de iluminat

Alegerea corectă a corpului de iluminat pentru bucătărie poate fi o provocare pentru mulți dintre noi. De ce? Ei bine, în primul rând, bucătăria este unul dintre cele mai importante spații din casă. Aici gătim, mâncăm, socializăm, ne încărcăm bateriile la începutul zilei sau ne relaxăm după o zi obositoare.

Prin urmare, iluminatul trebuie să fie practic, dar și să creeze o atmosferă caldă. Și cu atâtea stiluri de corp iluminat bucătărie disponibile pe piață, poate fi greu să știi pe care să-l alegi.

Ce găsești la Neona Interiors?

Neona Interiors este o echipă profesionistă care oferă produse de iluminat interior elegante și simple. La noi găsești o multitudine de opțiuni din care să alegi. Oferim produse pentru întreaga locuință, de la candelabru living și până la lustră dormitor.

Vrei un spațiu care să reflecte stilul și personalitatea ta? Noi te putem ajuta! Cu un ochi pentru detaliu și o pasiune pentru design, vom crea un mediu interior care să te impresioneze și să te inspire în fiecare zi. Indiferent dacă este vorba de o reamenajare completă sau doar de un sau parțială a designului tău actual, Neona Interiors este soluția ideală.

Sugestii pentru corpuri de iluminat

La Neona Interiors, avem și soluții extraordinare de design interior, pe lângă corpuri de iluminat. Astfel că, îți vom oferi o listă cu câteva corpuri pentru iluminat pe care să le plasezi în bucătărie:

  1. candelabre
  2. lustre
  3. pendule

Ai întâlnit vreodată acea bucătărie care are un corp de iluminat atât de interesant încât pur și simplu nu poți să îți mai îndepărtezi ochii de la el? Este genul de lumină care completează atât de bine designul interior, încât te face să te gândești: “De ce nu mi-am gândit eu la asta?”.

Ei bine, să știi că există o multitudine de sugestii pentru produse de iluminat interesante în bucătărie, care îți pot transforma spațiul într-unul cu adevărat special.

De exemplu, ai luat în considerare vreodată să folosești candelabre în bucătărie? Nu numai că adaugă un pic de eleganță în spațiul tău interior, dar în același timp, sunt capabile să lumineze întreaga zonă de gătit.

Cum să alegi candelabrul potrivit pentru bucătărie?

Te gândești să îți schimbi candelabrul din bucătărie și te întrebi care ar fi cel mai potrivit pentru acest spațiu? Nu îți face griji, avem numeroase soluții pentru tine. Alegerea candelabrului potrivit pentru bucătărie poate fi o provocare, mai ales dacă vrei să combini aspectul funcțional cu cel estetic.

De unde să începi? Ce model să alegi? Dacă nu se potrivește cu designul bucătăriei tale? Aceste dileme pot fi rezolvate de serviciile noastre de design interior. Știm cu toții că designul interior al unei bucătării este foarte important, iar lumina joacă un rol major în crearea atmosferei potrivite. De aceea, este mai simplu dacă apelezi la serviciile noastre!

Candelabrele sunt o alegere populară pentru că adaugă un strop de eleganță și stil oricărei bucătării. Dar nu orice candelabru se potrivește cu orice bucătărie. Trebuie să ne gândim la dimensiuni, la materialele folosite în bucătărie, la culorile predominante și, nu în ultimul rând, la cât de multă lumină avem nevoie.

Beneficiile utilizării aplicei în designul bucătăriei

  • contribuie la iluminarea adecvată a bucătăriei
  • perfect pentru un design minimalist, dar elegant
  • oferă economie de spațiu

Bucătăria este destul de greu de decorat, însă aplicele îți vor face munca mai ușoară. Este mai simplu să integrezi un astfel de element în orice cameră.

Care este diferența dintre un corp de iluminat calitativ și unul necalitativ?

Este foarte important să alegi doar corpuri pentru iluminat calitative. De ce? Ei bine, diferențele dintre un produs calitativ și unul necalitativ sunt majore:

AspectCalitateNecalitate
DurabilitateRezistă în timp

Necesită mai puține reparații

Se deteriorează rapid

Devin ineficiente în timp

Eficiența EnergeticăAduc economii

Mai eficiente

Nu sunt atat de eficiente
Design și EsteticăAspect mai elegant

Finisaje de calitate

Aspect ieftin
Iluminare și FuncționalitateIluminare uniformăIluminare neuniformă

Transformăm visurile în realitate!

Punem la dispoziție servicii de design interior pentru locuințe, birouri sau spații comerciale, îmbinând funcționalitatea cu estetica, pentru a crea spații cu adevărat unice și personalizate. Contactează Neona Interiors și transformă-ți visurile în realitate!

TOP

X
preloader