Termene și condiții

Prețuri

Toate prețurile enumerate pe acest site sunt în RON și includ TVA.

Avem dreptul de a modifica în orice moment prețul anunțat al unui produs. Prețul pe care îl plătiți va fi prețul în vigoare în momentul comenzii.

În cazul în care apare o eroare de preț, vă vom informa prin intermediul informațiilor de contact furnizate și puteți alege să continuați sau să anulați comanda.

Ramburs

Plata se face în lei, integral, la livrare.

Disponibilitate

Toate produsele sunt supuse disponibilității. În cazul în care produsul pe care îl comandați nu este disponibil, vă vom informa prin detaliile de contact furnizate și vă vom oferi un produs alternativ adecvat sau vă vom informa când va fi disponibil produsul. În cazul în care nu vă putem furniza produsul sau orice alt produs înlocuitor, vă vom anunța cât mai curând posibil și vă vom rambursa integral plata.

Ocazional vom face modificări minore la produsele noastre și ne rezervăm dreptul de a furniza aceste produse, chiar dacă imaginile și descrierile pot varia ușor pe lista afișată.

Livrare

Toate comenzile plasate prin acest site vor fi expediate în mod normal în termen de 48 de ore, cu excepția weekend-urilor și a sărbătorilor legale.

Dacă doriți informații de urmărire pentru comanda dvs., vă rugăm să urmariti pe site-ul curierului, numarul de awb primit pe email.

Toate livrările sunt efectuate de luni până duminica între orele 18:00 – 21:00 in Bucuresti.

 

Taxa de livrare

Pentru orice comanda plasata prin acest site, taxele de livrare vor fi calculate și aplicate automat comenzii dvs. în timpul procesului de plată. Taxele de livrare sunt calculate în functie de oferte si adresa dvs la finalizarea comenzii.

Livrarea gratuita este valabila in Bucuresti. Pentru comenziile din tara livrarea este gratuita la comenzi de minim 499 lei.

Chitanță și semnătură

Toate livrările trebuie primite și semnate personal la adresa de livrare. Dacă o încercare de livrare inițială nu reușește, curierul nostru va lăsa prin sms un numar de telefon la care puteti suna pentru instrucțiuni despre cum puteți colecta produsul.

Probleme de livrare

Dacă aveți probleme cu o livrare, vă rugăm să ne contactați la contact@corpuriluminat.ro sau la telefon +40 751 334 333. Dacă furnizorul nostru de servicii de livrare nu vă poate livra pachetul și nu puteți colecta produsele de la furnizorul nostru de servicii de livrare, atunci vom fi de acord să vă livrăm din nou coletul. Livrarea din nou va fi taxată la cost.

Se pot aplica și taxe suplimentare atunci când:

  • Este furnizată o adresă de livrare greșită.
  • Există o eroare la adresa de livrare furnizată.
  • Adresa de livrare nu este accesibilă.
  • Clientul sau persoana autorizată nu este disponibilă la adresa de livrare pentru a accepta pachetul și a furniza o semnătură.

TOP

X
preloader