În ziua de astăzi, se găsesc pe piață o varietate de corpuri de iluminat. Fiecare gust poate fi acum satisfăcut datorită vremurilor în care trăim. Mai ales la Neona Interiors, unde ai parte de la corpuri de iluminat moderne, până la corpuri de iluminat vintage. Produsele de iluminat interior completează atmosfera din casă.

            Este important de înțeles că produsele pentru iluminat interior sunt necesare nu doar utilității lor. Ele joacă un dublu rol: corp de iluminat și obiect de decor. Atunci când alegi un model de corp de iluminat, gândește-te la ce stil vrei să aibă casa ta.

Vrei mai degrabă un stil modern, minimalist sau, de ce nu, poate industrial? Fiecare are propriile caracteristici. Pentru a crea un mediu autentic care să fie pe placul tău, trebuie să le înțelegi pe fiecare în parte. Designul interior al casei tale depinde mult de corpurile de iluminat alese.

Iluminatul Modern: Produse Simple, Dar De Efect

            Dacă îți dorești să adopți un stil modern, ar trebuie să știi că acesta este cunoscut pentru funcționalitatea sa și pentru simplitatea cu care se prezintă. Acest stil este caracterizat de linii curate și forme geometrice simple. Corpurile de iluminat moderne au mai degrabă un design minimalist, nu unul încărcat.

Acesta este un stil popular în designul interior contemporan. Se pretează mai ales spațiilor mai aerisite, mai spațioase și elegante. Produsele de iluminat cu un stil modern sunt concepute din metal, sticlă, plastic sau alte materiale de acest fel. Dacă îți dorești un spațiu modern, este recomandat să alegi:

 1. lustre
 2. aplice
 3. plafoniere

Stilul Minimalist: Mai Puțin Înseamnă Mai Mult!

            Stilul minimalist al produselor de iluminat se concentrează mult pe simplitate, claritate și funcționalitate. Acest stil are ca scop să elimine toate elementele decorative excesive și inutile. Corpurile de iluminat minimaliste vor oferi o estetică ordonată și curată locuinței.

            Majoritatea corpurilor de iluminat minimaliste vin în culori neutre pentru a nu oferi senzația de cameră încărcată. Ele sunt concepute din materiale moderne și sunt alese mai ales de persoanele care își doresc un spațiu simplu, aerisit. La Neona Interiors poți să găsești multe modele pe placul tău.

            Multe persoane sunt de părere că obiectele minimaliste, care par că oferă mai puțin, când vine vorba de decoratiuni, oferă de fapt mai mult. Dar ce înseamnă acest mai mult? Înseamnă mai multă simplitate, mai multă eleganță și mai mult bun gust.

 Piese de iluminat industriale: aspect robust, dar durabil

            Acest stil se remarcă datorită materialelor brute. Finisajele par necioplite și au un aspect robust. Corpurile de iluminat industriale utilizează îndeosebi materiale industriale autentice. Este vorba mai ales de metal, sticlă brută, lemn și beton. Aceste materiale sunt folosite pentru a oferi un aspect industrial autentic și pentru a fi mai durabile.

            Echipa noastră îți pune la dispoziție corpuri de iluminat industriale care să creeze o atmosferă rustică:

 • Lustră Industrial 8
 • Pendul Industrial Grey
 • Pendul Industrial wood
 • Industrial wood 3 lamps
 • Industrial Pendant

Vintage: Creează o Atmosferă Nostalgică

            Te consideri o persoană nostalgică? Atunci stilul vintage s-ar putea să ți se potrivească de minune! Dacă îți dorești să surprinzi trecerea timpului prin corpuri de iluminat bine alese, Neona Interiors îți oferă o varietate de produse. Acestea sunt de o calitate superioară. Stilul vintage se caracterizează prin:

 1. forme și linii clasice, spre exemplu: abajururi cu clopot, sfere elegante, linii curbe și detalii ornamentale sofisticate
 2. detalii ornamentale: motive florale, elemente geometrice sau sculpturi delicate
 3. culori calme și pastelate

Stilul vintage al corpurilor de iluminat interior creează o atmosferă sofisticată și nostalgică. Ele pot fi plasate într-o varietate de încăperi, fiind destul de versatile. Le poți integra în living, bucătărie, dormitor, sau de ce nu, chiar birouri. Dacă vrei să adaugi o notă de rafinament și eleganță locuinței, stilul vintage îți poate fi de ajutor.

Neona Interiors: Diversitate Și Calitate Superioară

            La Neona Interiors vei găsi întotdeauna corpuri de iluminat interior diverse, de o calitate net superioară. Noi te vom încânta mereu cu cele mai frumoase produse, fie ele moderne sau vintage.

Iar dacă nu știi ce să alegi, nu îți face griji! Oferim și servicii de design interior. Îți putem fie moderniza casa, fie să îi oferim un aspect nostalgic. Știm cum să creăm orice tip de atmosferă îți dorești.

TOP

X
preloader