Iluminatul interior modern poate transforma complet estetica unei locuințe. Pentru a vă bucura de cele mai eficiente soluții de iluminat, personalizate în funcție de stilul și preferințele  voastre, vă puteți baza pe Neona Interiors. Mai jos veți găsi detalii despre:

Consultare profesională și alegerea surselor de lumină potrivite

Primul pas către obținerea unui plan de iluminat personalizat este consultarea profesională. La Neona Interiors, avem o echipă de experți în design interior și iluminat care stau la dispoziția dumneavoastră.

Nu putem discuta despre iluminat modern, fără becurile LED, cunoscute pentru eficiența lor energetică. Prin utilizarea corpurilor de iluminat cu LED, veți economisi energie și veți contribui la protejarea mediului.

Vă putem ajuta să alegeți din numeroasele modele de corpuri pentru iluminat și să le găsiți locul perfect în casa dumneavoastră. Neona Interiors oferă o gamă largă de produse pentru iluminat, de la lămpi și aplice, până la pendule living.

Personalizarea Designului

Fiecare casă are un stil aparte și o atmosferă unică. Cu ajutorul nostru, veți putea personaliza iluminatul interior, în așa fel încât să se potrivească perfect cu decorul vostru interior.

Alegerea corectă a surselor de lumină este esențială pentru a vă  bucura de calitate și confort în propria casă. Puteți beneficia de un plan personalizat pentru:

  1. Funcționalitate și eficiență
  2. Selectarea surselor de lumină
  3. Amplasare potrivită
  4. Integrare în designul interior
  5. Testarea și optimizarea iluminatului

Poate doriți o lustră LED modernă, abstractă, pentru living sau un candelabru classic, pentru sufragerie. Indiferent de preferințele dumneavoastră, veți găsi o soluție care să se potrivească cu stilul încăperii. Vă vom ajuta să alegeți lumina potrivită pentru fiecare spațiu, fie că  veți opta pentru lustre LED sau pentru ghirlande luminoase.

Ghid general pentru iluminatul livingului

Livingul este inima casei voastre, locul în care vă relaxați, socializați și vă bucurați de timpul petrecut în familie. Acest ghid vă oferă câteva sugestii pentru a vă bucura de zona cea mai importantă a casei, la potențialul ei maxim.

În primul rând, este bine să vă gândiți la activitățile desfășurate aici, cum ar fi cititul, vizionarea de filme, petrecerea serilor în familie sau cine festive. Apoi, încercați să identificați zonele de interes și să stabiliți nivelul și tipul de lumină necesar pentru fiecare zonă.

În al doilea rând, nu uitați să integrați armonios lustrele alese în designul și aspectul general al livingului. Culorile, finisajele și stilul ar trebui să completeze decorul spațiului.

La final, după ce ați instalat corpurile de iluminat, vă sfătuim să le testați pe fiecare în parte și să le ajustați intensitatea, dacă este necesar. Scopul este să obțineți o distribuție uniformă a luminii și să creați o atmosferă plăcută, primitoare.

Cum să introduceți iluminatul modern în fiecare cameră?

La fel de important ca livingul este dormitorul. Acesta trebuie să fie iluminat corespunzător, pentru a facilita odihna, relaxarea și starea de bine, în general.

O sursă principală de iluminat pentru dormitor poate fi o plafonieră. Recomandăm să alegeți modele care emit lumină caldă și difuză, pentru a vă relaxa ochii după o zi lungă. O bandă de lumină LED plasată sub pat sau de-a lungul pereților poate crea un efect decorativ și poate îmbunătăți lumina ambientală.

Pentru citit sau pentru o lumină mai difuză, lămpile de pe noptieră nu ar trebui să lipsească.  Pentru asigurarea unui somn odihnitor, încercați să evitați lumina prea puternică înainte de culcare. Diminuați treptat intensitatea luminii, pe măsură ce vă faceți comozi în pat.

TIPUL

CAMEREI

CORPURI DE ILUMINAT RECOMANDATE
LivingLustre LED, Pendule
DormitorPlafoniere, Lămpi de masă
BaieAplice, lămpi de perete
BucătărieBenzi LED, Lustre suspendate

 

Baia este o zonă umedă, deci ar fi bine să optați pentru becuri și sisteme de iluminat rezistente la umiditate. Pentru iluminarea oglinzii, puteți folosi aplice sau lămpi de perete amplasate pe  ambele părți ale oglinzii. Acestea oferă  lumină suficientă pentru rutina de îngrijire.

În bucătărie, aveți nevoie de cât mai multă lumină. Încercați să adăugați benzi LED sau lămpi sub dulapurile de bucătărie pentru a ilumina zona de lucru. Acest tip de iluminat este util pentru pregătirea meselor. Iluminatul bucătăriei trebuie să asigure un spațiu funcțional, dar și plăcut.Pentru ajutor și detalii în plus, puteți cere oferta pentru serviciile noastre de design interior.

TOP

X
preloader