Lumina este unul dintre primele lucruri pe care le alegem atunci când ne construim o locuință. Însă nu multă lume oferă atenția cuvenită acestui detaliu. Rolul luminilor este de a perfecționa ambientul și a te ajuta în anumite activități casnice.  În magazinul nostru există diverse variante de iluminat ambiental ce se află în concordanță cu preferințele și nevoile tale.

La Neona Interiors vei găsi o gamă variată de corpuri de iluminat potrivite pentru orice încăpere din casa ta. Avem  produse ideale pentru un dormitor minimalist sau living rustic. Compania noastră aduce eleganța, actualitatea și simplitatea la tine în casă!

 

Iluminat ambiental potrivit livingului

Sufrageria este camera în care dorim să ne relaxăm alături de familie sau prieteni. În această încăpere trebuie să se formeze un mediu primitor. Astfel, necesită un iluminat ce facilitează acest mediu, dar care să permită, în același timp, vizibilitatea.

Când vine vorba de iluminat living dispunem de o diversitatea de produse potrivite pentru orice stil de design, preferințe și buget. Acestea ajută la conturarea atmosferei dorite. Lumina ambientală este un factor important când vorbim de confortul unei camere. Așadar, încăperea poate avea un aer mai aerisit în funcție de tipul de lumină utilizat și intensitatea acesteia. Iată câteva exemple de produse pe care le găsiți pe site-ul nostru:

  1. Candelabre
  2. Veioze
  3. Lampadare
  4. Pendule living
  5. Plafoniere

 

Ce este lumina ambientală?

Într-o cameră, aceasta este reprezentată de lumina dominantă. Ea are scopul de a ne crea vizibilitate pentru a ne desfășura activitățile casnice cu ușurință. Iluminatul ambiental poate fi folosit și pentru a evidenția o caracteristică arhitecturală, elemente de decor sau design. Astfel, se conturează un aspect plăcut și estetic al camerei de referință.

De asemenea, influențează atmosfera și starea de spirit dintr-o cameră. Pentru asta trebuie să ții cont de tonul și intensitatea luminii.

Luminile ambientale sunt unul din lucrurile pe care punem accent, astfel că veți găsi o varietate de produse disponibile pe site. De exemplu:

 

ÎncăpereCorp de iluminat ambiental
DormitorAplica Led Liniar
Camera copilPendul Bya gold
LivingLampadar White
BucătărieLustra Led Liniars 2
BirouVeioza Adelie Gold

 

Ambientul din bucătărie

Bucătăria este încăperea unde se desfășoară cea mai mare parte a activităților casnice. De aceea, trebuie să optăm pentru un iluminat ambiental ce facilitează crearea unei atmosfere plăcute. Recomandarea noastră sunt lustrele. Acestea distribuie lumina uniform, iar varietatea de modele disponibilă pe site-ul nostru îți permite să alegi din diferite stiluri. Sunt potrivite pentru momentul când gătești, dar și pentru cineă. Acest corp îți permite să te bucuri alături de familie într-un cadru intim.

 

Lumina ambientală pentru exterior

Serile calde de vară sunt momentul cel mai plăcut să te relaxezi pe terasă. Pentru a crea un mediu cât mai potrivit momentului de relaxare trebuie să acordați atenție designului, materialelor de construcție, dar și iluminatului.  Pentru o curte este esențial să asiguri o lumină de intensitate medie, potrivită pentru a-ți ușura vizibilitatea și a induce o stare relaxantă.

Iluminarea ambientală ajută la crearea unei atmosfere de poveste și primitoare. Printre opțiunile din care puteți alege sunt și ghirlande luminoase. Acestea oferă un aer mistic, elegant, dar și unul jucăuș spațiului verde prin designul lor. Le puteți poziționa:

  • deasupra mesei
  • în pomi
  • între pomi
  • în gardul viu

 

De ce să alegi produse LED pentru iluminat ambiental?

Pe lângă beneficiile economice ale acestui tip de bec, tehnologia LED te poate ajuta să ajustezi lumina conform stării tale de spirit. Acesta oferă strălucire oricărui spațiu.

Aceste corpuri de iluminat sunt foarte versatile în designul iluminatului ambiental, datorită disponibilității în diferite forme și dimensiuni. La noi majoritatea corpurilor de iluminat se bazează pe iluminarea LED. Designul lor unic și elegant vor reîmprospăta atmosfera de încăpere.

 

Servicii de iluminat pentru toate gusturile

Noi oferim diversitate clienților prin gama variată de produse pentru iluminare. De asemenea, acestea sunt în pas cu tendințele actuale, caracterizate prin eleganță, simplitate și care se potrivesc oricărui stil de design.

Corpurile de iluminat din magazinul nostru sunt de calitate și îți vor transforma casa într-o oază de eleganță și relaxare. Echipa te va ajuta să găsești soluții potrivite cerințelor și preferințelor tale.

Neona Interiors este locul în care vei găsi tot ce ai nevoie pentru a crea personalitatea locuinței tale. Îți satisfacem nevoile de design interior și facem un adevărat spectacol prin combinația artei cu tehnologia. Vizitează-ne site-ul pentru a-ți decora casa cu stil!

TOP

X
preloader