lustre moderne

Ai un apartament nou pe care vrei să îl decorezi cu cele mai calitative produse? Vrei doar să schimbi corpurile de iluminat interior cu unele care se potrivesc mai bine cu spațiul în care locuiești? Noi suntem întotdeauna primii care îți vor sări în ajutor, cu sfaturi, seriozitate, dar și cu niște lustre moderne de invidiat.

            Lustrele noastre sunt corpuri de iluminat interior care adaugă eleganță stilului pe care l-ai ales pentru apartamentul sau casa ta. Acestea nu sunt atât de „pompoase” ca niște candelabre, dar sunt cu siguranță mai elegante decât niște veioze sau lampadare. Așa că, ce zici? Vrei să afli mai multe despre lustrele Neona Interiors?

Lustre moderne: tot ce trebuie să știi despre lustrele Neona Interiors

            Lustrele noastre sunt de calitate superioară, confecționate din materiale Premium rezistente. Modelele sunt autentice și alese cu grijă de către echipa noastră de specialiști. Produsele noastre se pretează mai ales caselor și apartamentelor moderne. La noi ai parte de o varietate imensă de corpuri de iluminat interior.

            Lustre moderne vei găsi foarte des pe site-urile companiilor de corpuri de iluminat, dar niciodată ca ale noastre. Produsele noastre sunt create din iubire pentru simplitate, eleganță și design interior. Noi avem o echipă formată din experți în domeniu care știu ce stiluri se pretează pentru secolul în care trăim.

            Copurile de iluminat interior cum sunt lustrele au o popularitate foarte mare. Sunt recunoscute pentru subtilitatea lor. Nu îți fura privirea ca un candelabru, dar sunt îndeajuns de frumoase pentru a ocupa un loc de cinste în casa ta. Un ochi de cunoscător va știi să aprecieze o lustră de calitate.

Recomandări de lustre calitative în care merită să investești

            Toate lustrele noastre sunt de o calitate net superioară, așa că investiția pe care o faci nu va fi în van. În plus, modelele pe care le avem vor fi în voga chiar și peste ani de zile. La noi găsești și lustre elegante, dar și lustre mai simpliste care se potrivesc cu locuințe minimaliste. Iar dacă nu ai mers pe un stil anume, nu îți face griji. Timpul nu e trecut.

            Un corp de iluminat bun trebuie să îndeplinească două condiții. În primul rând, trebuie să fie funcțional și să împrăștie o lumină calitativă. Poți alege fie o lumină mai caldă, fie una mai rece, depinzând de locul unde plasezi lustra. Lumina rece te face să fii mai concentrat, dar îți obosește mai tare ochii. Lumina caldă te relaxează, dar te face să te concentrezi mai greu.

            Noi recomandăm să plasezi lustre cu lumină rece în birou, bucătărie sau poate living. Lumina caldă este mai potrivită pentru dormitor, pentru că te face să te relaxez înainte de culcare. Acestea fiind spuse, haide să îți recomandăm și câteva lustre care se potrivesc pentru absolut orice fel de cameră:

  1. Lustră Claire: un produs incredibil de elegant, pentru case și apartamente cochete
  2. Lustră Ester: o lustră ceva mai simplistă, dar care oferă foarte multă lumină de calitate
  3. Lustră Led Aurie: o lustră simplă, dar elegantă, cu margini aurii extrem de fine
  4. Lustră Led Double: un produs mai subtil care nu atrage atenția, potrivit pentru holuri sau bucătării
  5. Lustre birou precum modelul Claire 30

Alege corpuri de iluminat și serviciile noastre de design interior

Ne mândrim cu versatilitatea noastră și cu ochii de artiști pe care îi avem. Noi putem vedea de la o poștă dacă un corp de iluminat se potrivește într-o anumită cameră. Așa că dacă ai nevoie de o părere profesionistă în design interior, echipa Neona Interiors îți stă la dispoziție.

Noi lucrăm de ani de zile în design interior, așa că ne pricepem la acest domeniu. Mai ales că adorăm ceea ce facem. Ne simțim cel mai împliniți și în elementul nostru atunci când organizăm spații pentru clienții noștri.

Calitatea serviciilor de design interior este garantată. Suntem o firmă serioasă care nu se joacă cu locuințele prețioase ale oamenilor. Știm cât de importantă este casa ta pentru tine.

Neona Interiors te ajută să găsești lustre moderne perfecte pentru tine

            Noi suntem aici ca să te ajutăm să îți duci la bun sfârșit proiectele de design interior. Cu produsele noastre de iluminat și serviciile de design interior, vei avea o casă exact așa cum îți dorești!

TOP

X
preloader