neona interiors - Servicii de Design Interior

Servicii de Design Interior

Creativitatea este arma noastră secretă!

Oamenii care apelează la serviciile de design interior oferite de echipa Neona Interiors devin parte din familia noastră. Ne plac provocările! Abordăm fiecare proiect cu entuziasm și curiozitate. Simțim fiecare element de design și lucrăm doar cu produse și materiale Premium.

Abordarea Neona Interiors

Ne place să ascultăm clientul. Atunci când facem cunoștință cu un nou client discutăm pe îndelete despre nevoile și dorințele sale legate de spațiul pe care dorește să îl transforme. Punem suflet în tot ceea ce facem și clienții noștri simt pasiunea cu care ne implicăm

Pașii unui proiect de design interior

1. Cunoașterea dorințelor clientului!

2. Crearea unui moodboard inspirațional

3. Lucrăm randari 3D 

4. Decizii privind: mobilier, corpuri de iluminat și obiectele decorative

5. Livrăm spațiul mult visat de client

Designul interior

făcut cu pasiune

Prin ceea ce facem nu doar alăturăm piesele de mobilier astfel încât din punct de vedere estetic să obținem o armonie, ci ne asigurăm ca spațiul să fie unul funcțional.

Îți oferim colaje inspiraționale (Moodboard) care să reflecte starea ta de spirit, ambianța și stilul pe care ți le dorești. Ulterior realizăm simulările realiste (randari 3D) pentru a avea o imagine cât mai clară a spațiului tău de vis.

Suntem alături de tine și împreună vom alege materialele folosite: mobilier, corpuri de iluminat și obiectele decorative. Creăm interioare armonioase pentru ca tu să fii în echilibru cu tot ce te înconjoară.

corpuri iluminat
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

OFERTE PENTRU CORPURI DE ILUMINAT

Fii la curent cu produse de iluminat nou adăugate pe website, trenduri actuale din domeniul designului de interior și oferte promoționale.

TOP

X
preloader