Corpurile de iluminat nu mai sunt demult doar un obiect care să lumineze o locuință. Ele au devenit adevărate obiecte decorative. Corpurile completează design-ul interior al unei camere și pune în evidență anumite elemente de design. Secretul constă în alegerea unor produse potrivite pentru spațiul în care locuiești.

            Probabil ai observat că într-o lumină bună, orice obiect pare mai frumos și iese mai mult în evidență. De aceea, la ședințele foto, profesioniștii folosesc surse de lumină puternice pentru ca pozele să fie reușite. Design-ul interior funcționează pe același principiu: pentru a scoate în evidență elementele de design, este nevoie de corpuri de iluminat calitative.

Puncte de Focalizare cu ajutorul luminii

            Lumina joacă un rol foarte important în viața noastră. Fie că este vorba de lumină naturală sau artificială, aceasta ne oferă o stare de bine și ne face să privim lucrurile din jur cu alți ochi. Din acest motiv, ar trebui să oferim o atenție sporită corpurilor de iluminat pe care le alegem pentru fiecare cameră.

            Atunci când alegem corpuri de iluminat, este necesar să fim atenți la trei aspecte: model, culoare (atât a luminii, cât și a produsului) și cantitatea de lumină furnizată. În funcție de lumină și model, corpurile de iluminat interior pot scoate în evidență:

 • mobila
 • decorul
 • arhitectura locuinței

Lumina poate evidenția culoarea unui obiect. Lumina caldă, spre exemplu, va scoate în evidență culorile calde precum: roșu, galben sau portocaliu. De cealaltă parte avem lumina rece, care scoate în evidență culorile reci ca: albastru, verde sau violet. În funcție de această informație îți poți alge tipul de lumină pe care îl vrei în casa ta.

Corpul De Iluminat: Complementul Designului Interior

Modelul corpului de iluminat trebuie să se potrivească întotdeauna cu obiectele decorative și corpurile de mobilă. Acesta trebuie să fie un complement al decorațiilor și mobilei, care să întregească frumos tot designul casei.

Spre exemplu, dacă ai un living mai puțin spațios, ar fi util să alegi corpuri de iluminat mai mici, cum ar fi lustrele, aplicele sau plafonierele. Mai apoi, dacă decorul casei tale merge mai mult pe culori calde, atunci cel mai probabil ar trebui să alegi un corp de iluminat cu o culoare similară.

Sau, de ce nu, poți alege un corp de iluminat negru sau alb, deoarece se potrivesc cu orice tip de culoare și design. La Neona Interiors avem multe corpuri de iluminat negre sau albe care ar arăta foarte șic în locuința ta. Avem, spre exemplu:

 1. Aplică Ora White – un model practic, de un alb uniform
 2. Lustră Led Anthology 360 W – o lustră neagră cu forme circulare, perfectă pentru living
 3. Candelabru Cleopatra 160 – un model foarte elegant, de un alb strălucitor
 4. Candelabru Signature Black – un candelabru simplu, care îmbină eleganța cu modernitatea

Noi oferim produse pentru toate gusturile și pentru toate tipurile de case. Îți punem la dispoziție:

 1. candelabre
 2. pendule dormitor
 3. lustre
 4. plafoniere
 5. aplice
 6. lampadare
 7. veioze
 8. becuri și benzi led

Combină Mai Multe Tipuri De Iluminat Pentru Un Efect Splendid

            Unele camere necesită o sursă de lumină principală și o sursă de lumină secundară. Dormitorul, spre exemplu. Aici te poți juca cu mai multe tipuri de corpuri de iluminat. În funcție de dimensiunea camerei, poți să alegi un candelabru sau o lustră ca sursă de lumină principală. Sursa de lumină principală luminează întreaga încăpere.

            Ca sursă de lumină secundară, poți să alegi o veioză sau chiar un lampadar. Acestea stau de obicei aprinse noaptea, exact înainte să te culci. Ele oferă exact câtă lumină este necesară pentru a vedea bine, dar și pentru a-ți odihni ochii.

            Sursa de lumină principală și sursa de lumină secundară pot, din nou, să evidențieze anumite designuri ale camerei. Dacă nu știi exact ce corpuri de iluminat, obiecte de decor și mobilier să alegi, noi oferim servicii de design interior care vor face din casa ta locul perfect pentru tine.

Neona Interiors: Partenerul Tău Pentru Design

            Echipa noastră este expertă și oferă sfaturi utile pentru oricine își dorește să își transforme locuința într-un loc elegant, de bun gust. Oferim corpuri de iluminat și servicii de design interior care te vor ajuta să îți atingi visul de a avea o casă cu un design modern.

TOP

X
preloader