corpuri de iluminat

Fie că ești în căutarea corpului perfect de iluminat pentru dormitor precum lustre dormitor, fie că dorești să adaugi un strop de eleganță cu candelabre impresionante, Neona Interiors este cea mai bună companie la care să apelezi.  Echipa te poate chiar ajuta să schimbi complet aspectul camerei cu veioze sofisticate.

Neona Interiors este aici pentru a te ghida prin universul designului interior. Dacă ai nevoie de corpuri de iluminat calitative și elegante, ori de servicii de design interior, ai la cine să apelezi. Corpurile de iluminat interior sunt un element important în crearea unei ambianțe perfecte.

Cum să alegi corpuri de iluminat pentru interior

Alegerea corpului de iluminat potrivit poate fi destul de complicată, cu atâtea opțiuni disponibile pe piață. Ai fi surprins să descoperi că totul se reduce la doar câteva aspecte esențiale.

În primul rând, trebuie să ne gândim la funcționalitate. De ce tip de lumină avem nevoie? Este pentru a citi? Pentru a crea o atmosferă relaxantă pentru serile în familie sau petrecerile cu prietenii? Sau poate doar vrem să scoatem în evidență anumite obiecte decorative din încăpere?

Apoi, design-ul este și el extrem de important. Corpurile de iluminat sunt nu doar surse de lumină, dar și elemente decorative cheie care contribuie la crearea ambianței perfecte într-un spațiu interior. Așadar, trebuie să ne asigurăm că stilul lor se potrivește cu restul decorațiunilor din cameră.

De exemplu, dacă avem un decor minimalist modern în sufragerie, o lustrî elaborată și pompoasă ar putea părea nepotrivită. În schimb, un set simplu si elegant de spoturi LED ar putea fi tocmai ceea ce ai nevoie.

Din fericire pentru tine, Neona Interiors oferă o varietate de produse, printre care:

 • Candelabru
 • Plafonieră
 • Veioză
 • Pendul
 • Aplică
 • Lampadar
 • Lustră

Rolul lustrelor în designul dormitorului

Rolul lustrelor în designul dormitorului este deseori subestimat, deși nu ar trebui să fie cazul. Ce poate fi mai plăcut decât să te întinzi pe pat după o zi lungă și obositoare, să ridici privirea spre tavan și să vezi cum lumina caldă a unei lustre frumoase se reflectă pe pereți? Nu numai că adaugă un element de stil și eleganță camerei, dar lustra joacă un rol esențial în crearea atmosferei potrivite.

Amintește-ți doar cât de mult poți schimba aspectul unei încăperi prin simpla schimbare a sursei de lumină. O lustră mare și impunătoare poate transforma instantaneu un dormitor simplu într-un spațiu sofisticat și luxos. În același timp, o lustră micuță cu becuri colorate poate aduce o notă de veselie în camera copilului.

Dar ce tipuri de lustre sunt cele mai potrivite pentru dormitor? Evident, totul depinde de gusturile fiecărui individ și stilul casei sale. Daca preferi un look modern, ai putea opta pentru o lustră minimalistă cu linii simple si forme geometrice. Pe de altă parte, daca esti adepta al farmecului vintage sau rustic, atunci s-ar putea ca un produs mai vintage să fie exact ce-ti trebuie.

Știu că acum v-ați pus întrebarea “Dar ce culoare ar trebui să fie lustra?” Știu că e greu să alegem dintre atâtea variante disponibile! Dar hai să ne gândim la asta: dacă avem deja multe culori in decorațiuni si mobilier, probabil ca cel mai bine va merge un produs neutru care sa echilibreze schema cromatică a camerei.

Veiozele potrivite pentru o atmosferă liniștită

Veiozele potrivite pentru o atmosferă liniștită sunt acelea care nu doar că luminează suficient încăperea, dar adaugă și un strop de personalitate spațiului. Alege veioze cu abajururi din materiale semi-transparente, care dispersează lumina într-un mod plăcut și delicat. Ce-ar fi să optezi pentru modele cu baza sculptată sau ornamente delicate? Acestea vor aduce o notă de eleganță și rafinament.

De asemenea, culoarea luminii este esențială în crearea unei atmosfere liniștitoare. Lumina alb-calda este ideală pentru relaxare și odihnă, în timp ce tonurile mai reci favorizează concentrarea și energia.

La Neona Interiors găsești produse pentru întreaga locuință:

 1. Iluminat cameră copil
 2. Iluminat Dormitor
 3. Iluminat Birou
 4. Iluminat Bucătărie
 5. Iluminat Hol
 6. Iluminat Living

Neona Interiors – cea mai bună soluție pentru casa ta!

Nu rata ocazia de a transforma orice spațiu într-un loc plin de eleganță și stil cu ajutorul corpurilor de iluminat oferite de Neona Interiors!

 

TOP

X
preloader