Politica de retur si schimb

Produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit), intr-o stare neutilizata. In termen de 14 zile calendaristice de la livrare. Produsele trebuie ambalat cu atentie si corect in ambalajul original.

Trebuie avut grijă ca toate produsele returnate/schimbate să fie în stare bună. Nu vom accepta responsabilitatea pentru pierderi sau daune în timpul transportului și, prin urmare, vă sugerăm să solicitați o dovadă a expediției.

Procedurile de returnare/schimbare vor fi procesate in termen de maxim 15 zile, din ziua in care sunt primite.

Vă rugăm să confirmați anularea/schimbarea în scris prin e-mail la contact@corpuriluminat.ro.

Pentru Retururi, va rugăm să ne transmiteți ÎN SCRIS contul IBAN în care doriți sa vă fie returnată contravaloarea produselor returnate (pozele cu cod IBAN nu vor fi acceptate).

Pentru retururile nejustificate, costul transportului TUR-RETUR revine în sarcina clientului.

VA RUGAM CA INAINTE SA LUATI LEGATURA CU NOI PENTRU A VA AJUTA CU RETURUL. 

Produsele trebuie trimise prin firmă de curierat rapid, aleasă de către client, la adresa:  Bucuresti, sectorul 2, Strada Fantanica, nr.37 A, cod postal: 021802, pe numele Neona Interiors, telefon: +40 751 334 333.

Articole defecte

Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@corpuriluminat.ro dacă ați identificat defecte la produsul dvs. Va fi necesară dovada fotografică a problemelor în care sunt solicitate returnări din cauza defectelor articolelor. Aceasta nu este doar pentru a evalua defecțiunea, ci pentru a putea afla ce piese trebuie înlocuite și, de asemenea, pentru a înregistra acest lucru la departamentul nostru de calitate pentru a preveni orice probleme în viitor. Orice cerință de dovezi fotografice va fi discutată atunci când problema ne este raportată inițial.

Rambursări

Odată ce returnarea dvs. este primită și verificată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. La returnarea produsului vom procesa rambursarea numai în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului înapoi într-o stare revendibilă (acest lucru nu se aplică în caz de defect de fabricație). Toate rambursările vor fi procesate și se va aplica automat un credit metodei dvs. de plată inițiale.

 

Pentru constatari sau reclamatii in garantie trimiteti un mail la contact@corpuriluminat.ro sau sunati la 0751 334 337.

 

TOP

X
preloader