corpuri de iluminat

Dormitorul este una dintre cele mai importante încăperi ale unei locuințe. Tocmai de aceea este esențial ca acesta să fie decorat și iluminat corespunzător. În acest fel îți poți asigura o odihnă corespunzătoare și o stare de bine constantă.

Gama noastră de corpuri de iluminat dormitor te va impresiona de la prima vedere. Rămâi alături de noi și află ce corpuri de iluminat se potrivesc într-un dormitor, dar și alte detalii de care ai nevoie pentru ca atmosfera din căminul tău să fie perfectă!

 

Recomandăm corpuri de iluminat dormitor cu personalitate

În primul rând trebuie să știi că un lucru esențial atunci când vine vorba de dormitoare este starea pe care acesta ți-o transmite. Această încăpere este destinată relaxării și confortului, așadar, atât corpurile de iluminat, cât și sursele de iluminat și tipul lor trebuie alese cu deosebită atenție. Corpurile de iluminat potrivite într-un dormitor sunt:

 1. Aplicele – care oferă o lumină ambientală perfectă pentru relaxare. Pe lângă faptul ca sunt obiecte decorative superbe, îți pot crea și o atmosferă confortabilă.
 2. Candelabrele – sunt o alegere ideală atunci când vine vorbe de surse de iluminat principale. Alegerea candelabrului trebuie făcută raportându-te la decorațiunile din încăpere, dar și la mărimea acesteia. Un candelabru prea mare va supraîncărca vizual încăperea, iar un candelabru prea mic va arăta ciudat.
 3. Lampadarele – așezate în colțul încăperii, sunt o sursă de lumină secundară ideală pentru momentele când ai nevoie de o luminozitate mai scăzută în încăpere.
 4. Lămpile si veiozele – așezate pe noptiere sau pe diverse corpuri de mobilier îți pot oferi o lumină perfectă pentru citit sau o sursă de iluminat la îndemână noaptea. Acestea sunt utile și arată excelent în orice dormitor.
 5. Pendulele – acestea trebuie alese cu atenție, iar aici vorbim despre înălțimea lor. În general, mijlocul încăperii se intersectează cu patul, iar tocmai din acest motiv nu ți-ai dori ca un pendul să încurce vizual acel spațiu. Tocmai de aceea, îți recomandăm să alegi un pendul de înălțime reglabilă.

 

Lumina galbenă versus lumina albă – ce să alegi pentru dormitorul tău?

Alegerea luminii potrivite este un alt aspect cu care se confruntă foarte multă lume. Este important să știi rolul unei încăperi, înainte de alegerea luminii. Dormitorul este destinat odihnei și relaxării. Astfel va trebui să ai o lumină principală și una secundară.

Lumina principală trebuie să fie neutră sau chiar caldă. În general, lumina albă este destinată atenției, concentrării și spațiilor de lucru. Lumina galbenă dă senzația de confort și relaxare, iar tocmai de aceea este potrivită pentru un dormitor.

Aplicele de pe perete ar trebui să fie și ele cu lumină caldă. Singurul caz pentru care poți alege o lumină mai puternică, neutră spre rece, este lampa de citit.

 

De ce să optezi pentru brandul Neona Interiors?

Poate că în acest punct te întrebi că de ce ai face această alegere. Ei bine, suntem aici pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere pentru tine! Prin alegerea brandului nostru vei avea parte de mai multe avantaje / beneficii, cum ar fi:

 • Livrare rapidă oriunde în țară.
 • Colete împachetate cu atenție pentru ca totul să ajungă în stare perfectă la tine.
 • O echipă de profesioniști alături de tine
 • Oferte
 • Prețuri avantajoase
 • Suport tehnic pentru orice probleme
 • Cele mai calitative produse de pe piață
 • O întreagă echipă de designeri gata să îți sară în ajutor
 • Gamă variată de produse: diverse corpuri de iluminat, tablouri, decorațiuni și piese de mobilier
 • Seriozitate și servicii prompte.

 

Alege și tu produse din gama de iluminat pentru dormitor!

Te așteptăm să alegi din gama de iluminat oferită de noi! Datorită gamei variate de produse pe care ți-o punem la dispoziție, vei găsi cu siguranță orice ai avea nevoie. Totuși, dacă întâmpini probleme privind alegerea produselor potrivite, ne poți contacta oricând.

Pentru noi, orice proiect și colaborare nouă reprezintă un prilej de a face oamenii fericiți și mulțumiți. Transformă-ți și tu dormitorul cu ajutorul pieselor de iluminat și a decorațiunilor oferite de brandul nostru Neona Interiors și cu siguranță nu vei rămâne dezamăgit!

TOP

X
preloader