lustre LED

Cauți lustre la prețuri foarte bune? La noi găsești orice tip de lustră îți dorești. Modelele noastre sunt autentice, ceea ce înseamnă că nu le vei mai găsi în altă parte. Astfel că, noi în oferim într-un singur produs calitate, frumusețe și unicitate la prețuri foarte bune. Dacă vrei lustre LED să îți completeze frumos locuința, am fi mândri să apelezi la noi.

            Descoperă gama noastră largă de corpuri de iluminat și spune-ne ce îți place cel mai mult. Avem pe site-ul nostru: lustre, candelabre, pendule, aplice, plafoniere, veioze, lampadare, becuri și benzi LED. Toate de o calitate net superioară. Casa ta nu ar fi aceeași fără corpurile noastre de design interior iar noi nu am fi aceeași fără clienți noștri. Haide să formăm o echipă excelentă împreună!

Lustre LED: ce fel de lustre se potrivesc în casa ta?

            Noi punem la dispoziția clienților mai multe modele de lustre. În acest fel ne asigurăm că satisfacem dorințele și gusturile tuturor. Un client cu o casă minimalistă își poate găsi la noi produse care pot deveni preferatele lui. Un client cu un apartament modern se va simți în al nouălea cer când se va uita peste produsele noastre.

            Revenind la lustre LED, găsești și așa ceva la noi. Lustre din materiale Premium, frumoase și calitative, nu din acelea de prost gust care par că se dezintegrează la orice atingere. Relaxarea, confortul și senzația de siguranță sunt aspecte care au un rol esențial în concentrare, stare de spirit sau relaxare.

            De aceea este important ce fel de lustre alegi pentru locuința ta. Dacă ai ochi bun pentru design interior, sigur vei știi ce să alegi. Dacă nu, noi îți putem pune și niște recomandări de lustre care se potrivesc aproape cu orice locuință:

 • Lustră Led 5 Stars
 • Lustră Led Amazing Petal
 • Lustră Led Aurie Lustră Led Double
 • Lustră Led Flower
 • Lustră Led Infinity cu telecomandă

Lustre LED frumoase și elegante doar de la Neona Interiors

            Dacă lustrele nu îți satisfac dorințele, noi avem pe site și altfel de produse care s-ar putea să îți placă. Le-am creat din pasiunea pentru simplitate și eleganță. Neona Interiors a luat naștere din dorința de a oferi armonie și stări de bine clienților noștri. Pentru noi, acesta este primul obiectiv.

            Prin corpurile noastre de iluminat facem ca oamenii să adauge personalitate încăperilor din casa lor. Noi avem câteva principii care ne definesc. În primul și în primul rând, punem suflet în tot ceea ce facem, atât în produsele noastre, cât și în proiectele de design interior.

            În al doilea rând, noi vrem să schimbăm modul în care oamenii privesc designul interior. De ce? Pentru că acesta este benefic pentru starea noastră de bine. Iar pentru noi, starea de bine a clienților noștri este extrem de importantă. Astfel că, iată câteva opțiuni de corpuri de iluminat care îți pot schimba starea în bine:

 1. Candelabru Crystal
 2. Candelabru Fire
 3. Candelabru Nordic auriu
 4. Pendul Glow
 5. Pendul Gold Sphere
 6. Plafonieră Led Modern Circle
 7. Lustre birou : modelul Claire, modelul Adonis

Servicii de design interior de la specialiști în domeniu

            Specialiștii noștri te pot uimi cu servicii de design interior calitative și utile, mai ales pentru cei care vor să schimbe designul casei. Designul casei tale este important să fie exact cum vrei tu, mai ales că este locul în care petreci cel mai mult timp liber.

            Ideile tale pot fi puse în practică de noi foarte ușor. Urmăm pași simpli, dar care dau rezultatele necesare. Punem la olaltă mobila, copurile de iluminat și decorațiunile pentru ca tu să te bucuri de un mediu care are un efect pozitiv asupra ta.

            Iată în ce mod lucrăm noi:

 • vorbim cu clientul, aflăm care este viziunea lui
 • creăm un moodboard pentru inspirație
 • lucrăm în randari 3D
 • livrăm spațiul la client acasă

Descoperă calitatea și seriozitatea firmei noastre… nu te vom dezamăgi!

            Descoperind firma noastră nu vei descoperi doar corpuri de iluminat, ci și frumusețe, pasiune și eleganță. Dacă vrei să plasezi o comandă, noi o vom împacheta cu cea mai mare atenție și ți-o vom livra. Iar dacă ai nevoie de servicii de design interior, suntem la doar un telefon distanță.

TOP

X
preloader