iluminat living modern

Livingul reprezintă cea mai mare provocare în materie de design dacă ne întrebi pe noi. Aceasta este camera de zi, unde toți invitații tăi se vor aduna ca să își petreacă timpul cu tine. Este clar că aceasta este încăperea care trebuie să iasă cel mai mult în evidență.

În continuare, echipa noastră de profesioniști îți va prezenta care sunt cele mai bune soluții de iluminat living modern. Vei observa că niciodată nu a fost mai ușor să îmbini eleganța cu simplitatea!

Neona Interiors îți este camaradul de care ai nevoie atunci când vrei să impresionezi prin design. Tot ce ai de făcut este să ne contactezi și să observi cum încăperea ta, se transformă ușor, ușor în spațiul mult visat de tine.

Cum ne transformă un corp de iluminat living modern încăperea

Dacă știm cum să ne alegem un corp de iluminat, acesta se poate juca cu privirile celor din încăpere. Astfel, putem da impresia de cameră mai lungă sau mai înaltă, mai aerisită sau mai îngustă. Dacă avem o decorațiune ce dorim să iasă în evidență, punerea în lumina „reflectoarelor” este metoda cea mai indicată de a crea o imagine de impact.

Echipa noastră îți prezintă acum o listă de lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegi un corp de iluminat living modern:

  1. Culorile sunt cele mai importante – suntem siguri că dorești ca paletele cromatice să se afle în armonie;
  2. Intensitatea și tipul de lumină folosit – nu cred că ne dorim să obosim ochii persoanelor care se află în sufrageria noastră;
  3. Dacă alegem un corp de iluminat modern, trebuie să avem grijă și la forma pe care acesta o are – acesta trebuie să fie ușor de introdus printre decorațiunile tale;

Un mic truc? Dacă luminile sunt îndreptate spre tavan acestea vor crea iluzia unui spațiu mai înalt și aerisit.

Tablou cu iluminare led – cel mai bun prieten al sufrageriei tale

Cel mai dorit produs din magazinul nostru este tabloul cu iluminare led. Dacă este să ne întrebi pe noi, îți spunem sincer că știm și de ce numărul de cereri este atât de mare. Tabloul cu iluminare led este metoda excelentă de a-ți transforma livingul într-un spațiu care inspiră rafinament și eleganță.

Acesta vine în cele mai variate modele și surprinde prin luminile ambientale calde și plăcute privirii. Sunt fabricate din materiale de calitate net superioară. Din acest motiv putem spune că acestea vor arăta ca noi și peste câțiva ani de zile. Nu se vor uza sau deteriora prea curând.

Aceste tablouri sunt metoda excelentă de a transmite aerul modern al sufrageriei tale prin simplitate și subtilitate. Dacă ai și câteva lumini care să cadă pe acest tablou, îți putem spune sigur că invitații tăi nu își vor mai lua privirile de pe această decorațiune.

Iată ce tipuri de corpuri de iluminat sunt potrivite pentru livingul tău

În continuare, echipa noastră de designeri îți va prezenta câteva dintre produsele preferate pentru iluminarea livingului tău.  Categoria de corpuri de iluminat pentru livingul tău cuprinde produse precum:

  • Candelabru Crystal: care surprinde prin designul său special;
  • Candelabru Nordic: cu o lumină caldă și plăcută;
  • Candelabru Pendul Buterfly: care este desprins din basme;
  • Candelabru Sun: un corp de iluminat versatil și potrivit oricărui tip de încăpere.
  • Lampadar Universe: un corp de iluminat modern, parcă desprins din viitor.
  • Pendul Flower Lamp: pentru crearea unei atmosfere plăcute, menite să te relaxeze.

Lasă-te curprins de magia tuturor luminilor calde pe care echipa noastră ți le pune la dispoziție! Surprinde prin simplitatea și eleganța spațiului tău și pune în valoare personalitatea locuinței tale. Fii tu cel care iese în evidență printre prietenii și membrii familiei tale!

Neona Interiors – eleganță și simplitate

Neona Interiors este o firmă creată din pasiunea pentru simplitate și frumos. Noi îmbinăm simțul practic cu toate cunoștințele noastre în design, pentru a-ți oferi cele mai bune produse și servicii.

Noi te ajutăm să îți transformi complet spațiul în doar câțiva pași simpli. Nu uita că serviciile și produsele noastre sunt:

Este timpul să pui un strop de lumină în locuința ta. Apelează la noi cu încredere. Suntem mai mult decât siguri că nu te vom dezamăgi!

TOP

X
preloader