corpuri de iluminat

Iluminarea nu este doar despre luminos și întunecat, ci și despre crearea unei atmosfere care să reflecte personalitatea și stilul tău. Fie că ești în căutarea corpului perfect de iluminat pentru sufragerie, fie că dorești să adaugi un strop de eleganță cu lustre dormitor sau poate dorești să schimbi complet aspectul camerei cu servicii de design interior – Neona Interiors este cea mai bună opțiune pentru tine.

Este important să apelezi la companii de încredere atunci când îți amenajezi locuința. De aceea, este recomandat să apelezi la Neona Interiors. Noi avem numeroase corpuri pentru iluminat interior elegante și frumoase care s-ar putea să te încânte.

Corpuri de iluminat care aduc un aer sofisticat

Corpurile de iluminat pot transforma complet atmosfera unei încăperi. Jocul intrigant al luminii și umbrelor poate crea o ambianță magică, iar corpurile de iluminat cu design sofisticat sunt elementele care fac acest lucru posibil.

Așadar, cum ne ajutăm casa sa strălucească la propriu? E simplu: investim in corpuri de iluminat rafinate! De exemplu, lustra din cristal este mereu o alegere populara – este minunat modul în care lumina se reflecta in cristale.

La Neona Interiors, găsești:

 • Pendul
 • Aplică
 • Lampadar
 • Candelabru
 • Lustră
 • Plafonieră
 • Veioză

Mai mult decât atât, cu această companie îți poți decora toată casa. Ei oferă:

 1. Iluminat Hol
 2. Iluminat Living
 3. Iluminat cameră copil
 4. Iluminat Dormitor
 5. Iluminat Birou
 6. Iluminat Bucătărie

Schimbarea aspectului unei camere prin lumini diferite

Schimbarea aspectului unei camere prin lumini diferite este o tehnică destul de uimitoare. Vă întrebați cum se poate face asta? Ei bine, totul pornește de la conceptul că lumina are puterea de a influența starea noastră de spirit și percepția asupra spațiului înconjurător.

Procesul acesta nu doar ca este distractiv dar si benefic pentru starea voastră emoțională şi confortul zilnic! Posibilitățile sunt nenumărate atunci cand vine vorba despre schimbarea aspectului unei camere prin lumini diferite! Atâta timp cât rămâneți creativi și deschiși la noi idei, puteți crea ambianțele cele mai diverse fără prea mare efort sau investiții mari. Așadar, voi cum preferați sa va iluminați casa?

Lumina perfectă pentru fiecare moment al zilei

Știm cu toții cât de importantă este lumina în casa noastră. Lumina potrivită poate schimba întreaga atmosferă a camerei, insuflând viață și energie spațiului. Dar cum putem găsi lumina perfectă pentru fiecare moment al zilei? Ei bine, nu este deloc complicat dacă știi unde să te uiți.

Prima regulă de bază pe care trebuie să o avem în vedere este că intensitatea luminii trebuie să varieze în funcție de momentul zilei. Dimineața, când ne trezim și suntem pregătiți pentru o noua zi plină de activități, avem nevoie de o lumină puternică care să ne ajute să ne concentrăm. În acest caz, corpurile de iluminat interior pot fi setate la maximum pentru a oferi un flux luminos adecvat.

Pe măsură ce ziua avansează, lumina naturala își face apariția si ea in casa noastră prin ferestre. Acest lucru inseamna ca putem reduce intensitatea corpurilor de iluminat interior sau chiar sa le stingem complet daca lumina naturala este suficienta.

Dar ce se întâmplă odată cu venirea serii și dispariția soarelui? Este timpul pentru corpuri de iluminat special concepute pentru a crea ambianțe relaxante și primitoare! Un pendul rafinat sau o lustră elegantă sunt ideale pentru aceste momente, proiectând umbre şi forme delicate pe pereți. Ațiați simțit vreodată cum o camera devine mai calda si mai primitoare atunci cand aprinzi lumini difuze?

Fiecare tip de lumină are rolul său: unele sunt destinate lucrului sau cititului (de exemplu biroul sau biblioteca), altele sunt menite sa adauge un element decorativ in casa ta (cum ar fi lustra din sufragerie) iar altele au scopul principal de a accentua anumite obiecte sau zone ale casei tale (precum spoturile montate sub rafturile bucatarie).

Așadar, este important să nu uitați nu uita – găsiți-vă echilibrul dintre diferitele tipuri de corpuri de iluminat interior si vezi cum ele contribuie la crearea ambiantei perfecte!

Neona Interiors te ajută cu inspirație și eleganță!

Corpurile de iluminat joacă un rol esențial în crearea unei atmosfere perfecte în orice spațiu interior. Te gândești să îți redecorezi locuința? Noi te putem ajuta!

TOP

X
preloader