corp de iluminat living

Pe măsură ce te documentezi mai mult în legătură cu designul interior, poți afla că un sistem de iluminat bun este fundamental. Un living modern conține în mod normal corpuri de iluminat care încânta privirea, dar care și luminează plăcut camera. De asemenea, pentru ca tu să ieși și mai mult în câștig, un corp de iluminat living trebuie să aibă și prețul corespunzător.

             Firma noastră a fost concepută special pentru ca tu să ai parte de toate beneficiile unui brand de design interior care se respectă. Oferim servicii de design interior și sfaturi bazate pe spusele specialiștilor din toată lumea. Încrederea pe care ți-o pui în produsele noastre și în noi este justificată. Avem ani întregi de studii și experiență în arta designului interior.

Corp de iluminat living – între estetică și funcționalitate

            Poate îți dorești ca sistemul de iluminat din livingul tău să fie estetic și să aibă un model frumos, care să bucure privirea. Este de la sine înțeles că toți ne dorim o casă cât mai frumoasă care să fie pe gustul nostru. Totuși, sistemul de iluminat trebuie să fie și funcțional. Acesta trebuie să ofere lumina potrivită pentru un living și trebuie să fie plasat în cel mai optim loc.

            Pentru toate aceste aspecte, noi îți putem oferi oricând o mână de ajutor. Un corp de iluminat living de la noi are un aspect plăcut și modern și este practic. Câteva din modelele care credem că sunt potrivite pentru living sunt următoarele:

 • Aplică Led White Round – pentru un living cu aspect minimal
 • Candelabru Crystal – în cazul în care îți dorești ceva mai extravagant și elegant, acest candelabru este perfect pentru livingul tău
 • Candelabru Led 4 Circles – pentru persoanele cărora le plac obiectele abstracte, acest corp de iluminat va atinge aceste exigențe
 • Lustră Led Flower – dacă ai nevoie de un corp de iluminat simplu, dar extrem de elegant, această lustră îți va încânta privirea

Lucruri de care livingul tău are nevoie

            Dacă ți-ai cumpărat o casă nouă și dorești să îți creezi un living de la zero, atunci sfaturile noastre îți pot fi de ajutor. În primul rând, trebuie să te decizi în legătură cu nuanța în care îți vei vopsi livingul. Este recomandat să alegi o culoare plăcută și liniștitoare precum bej, alb sau albastru. În al doilea rând, mobilierul trebuie să se potrivească perfect cu forma camerei.

            Mobila nu trebuie să aglomereze camera, de aceea e important să nu alegi piese prea mari pentru livingul tău. O canapea, fotoliu, bibliotecă, măsuță nu ar trebui să lipsească din această încăpere. De asemenea, și decorațiunile sunt importante. Tablourile, vazele cu flori și alte obiecte ornamentale trebuie să fie prezente.

            Următorul pas este să alegi corpurile de iluminat potrivite. Noi punem la dispoziție următoarele tipuri de corpuri de iluminat:

 1. veioze
 2. lampadare
 3. becuri și benzi LED
 4. candelabre
 5. lustre
 6. pendule
 7. plafoniere
 8. aplice

De asemenea, vindem și corpuri de mobilă și diverse decorațiuni. Firma noastră adoră diversitatea.

Servicii de design interior pentru eleganța casei tale

            Firma noastră adoră să ajute oamenii. De aceea s-a gândit că serviciile de design interior trebuie să fie nelipsite. Noi discutăm pe larg cu tine despre ceea ce vrei să achiziționezi și oferim sfaturi competente. Te ascultăm cu atenție și facem moodboard-uri creative care te ajută pe tine să îți dai seama cam cum ar arăta camera ta.

            Un moodboard este de fapt un colaj cu poze reprezentative pentru rezultatul la care dorim să ajungem împreună. Adunăm imagini și materiale pentru a-ți arăta perspectiva noastră asupra încăperii pe care vrem să o aducem la viață. De obicei, noi și clientul luăm decizii în ceea ce privesc corpurile de iluminat, decorațiunile interioare și mobilierul. Mai apoi, livrăm acest spațiu la care s-a visat atâta vreme către client.

Te ajutăm să creezi spațiul mult visat

            Cu noi nu trebuie să îți mai faci griji în legătură cu spațiul în care locuiești. La noi găsești tot ce ai nevoie: mobilă, decorațiuni, sisteme de iluminat și o echipă frumoasă și unită. Casa ta poate lua orice formă dorești. Dacă vrei ca aceste lucruri să devină realitate, poți plasa o primă comandă chiar acum.

TOP

X
preloader