neona interiors - despre noi

Chiar si un singur element de design interior

poate transforma modul în care este percepută o încăpere.

Lumina, corpurile de iluminat și decorațiunile interioare

care te înconjoară sunt aspecte care îți influențează starea de bine. Din dorința de a oferi confort și armonie în viața oamenilor, a luat naștere Neona Interiors. Te invităm să afli povestea noastră și modul în care am început să aducem frumosul în viața oamenilor!
designer de interior București

Cum a luat naștere Neona Interiors?

Fiecare poveste frumoasa are un început simplu. Totul a pornit din pasiunea noastră pentru simplitate și frumos în design-ul de interior. Am devenit determinați să schimbăm perspectiva oamenilor pentru decorațiunili interioare, piesele de mobilier și corpurile de iluminat.
 

 

Modul în care arată o locuință influențează starea pe care o au cei care își petrec timpul în spațiul respectiv. Fiecare încăpere are o armonie proprie. Noi știm cum sa oferim armonie spatiilor prin intermediul pieselor de mobilier, corpurilor de iluminat și a diverselor decorațiuni din interior.

“Proiectul Neona Interiors a luat naștere din pasiunea noastră pentru simplitate și frumos.”

Principii care ne definesc

1. Solutii de design interior!

Prin intermediul proiectului Neona Interiors ne dorim ca oricine să își poată găsi surse de iluminat, piese de mobilier și decorațiuni potrivite pentru orice stil, idee și buget.

2. Punem suflet in tot ceea ce facem.

Oferim diversitate și suport tuturor clienților. Suntem dedicați muncii pe care o prestăm și ne dorim ca oricine să își poată transforma propria încăpere, indiferent că vorbim de locul de muncă sau de locuința proprie.

3. Suntem aproape de fiecare client.

Fiind pasionați de design am gândit întregul proiect ca o posibilitate de a oferi diversitate oamenilor și de a le transforma viața. Astfel, am venit cu ideea de corpuri de iluminat unice, potrivite pentru cât mai multe stiluri și preferințe.

 

Ce produse găsești la Neona Interiors?

Un corp de iluminat ales cu atenție poate fi răspunsul oricărei probleme de design. Armonia, confortul și senzația de siguranță sunt factori care joacă un rol important în capacitatea de concentrare, randament, stare de spirit sau relaxare. În funcție de fiecare încăpere trebuie să alegi o sursă de iluminat, dar și decorațiuni potrivite.

Gama noastră de produse include:

design pentru interior

Alegerea produsului potrivit și achiziționarea lui

Atunci când alegi produsele de design si piesele de mobilier trebuie să ții cont de aspecte precum:

Dacă întâmpini dificultăți în aceste alegeri, noi te vom ajuta oricând cu mare plăcere în a face alegerea potrivită. Pentru noi, fiecare nou proiect este o plăcere pură. Ne dorim ca fiecare din voi să facă cea mai potrivită alegere, astfel că îți stăm la dispoziție cu sfaturi de design interior.

Creează atmosfera perfectă cu ajutorul Neona Interiors

Ne place să fim alături de clienții noștri. Astfel, oricând ai nevoie de ajutor, ne poți contacta, iar noi te vom ajuta cu cea mai mare plăcere. Atmosfera locuinței tale sau a locului de muncă joacă un rol extrem de important în modul în care te simți. Asigură-te că ai cele mai bune condiții de lucru, socializare sau relaxare cu ajutorul surselor de iluminat oferite de brandul nostru.

Te invităm să descoperi conceptul Neona Interiors datorită:

O pictogramă cu degetul mare în sus pe un fundal alb cu un iluminat.
Calitate 100%

Produse de iluminat de calitate Premium.

O pictogramă etichetă de preț pe un fundal alb cu corpuri de iluminat iluminate.
Prețuri corecte

Raport preț-calitate de apreciat și oferte avantajoase!

O pictogramă de scut cu o bifă care reprezintă siguranța.
Plata Securizată

Plătește fără griji! Oferim metode moderne de plată.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

OFERTE PENTRU CORPURI DE ILUMINAT

Fii la curent cu produse de iluminat nou adăugate pe website, trenduri actuale din domeniul designului de interior și oferte promoționale.

TOP

X
preloader