A modern dining room with a large Candelabru Mirror 60.

Dacă ești în căutarea unor corpuri de iluminat care să îți completeze decorul casei sau al apartamentului, ai ajuns unde trebuie. Iluminatul interior este mult prea important ca el să fie realizat la întâmplare. Noi ne dorim să aducem stilul și frumusețea în locuința ta prin arta iluminatului interior.

Lumina: Artistul din umbră al designului interior

La baza fiecărui design interior realizat cu rafinament, se află un instrument foarte important – lumina. Fie că alegeți un candelabru pentru sufragerie sau veioze pentru dormitor, fiecare piesă poate contribui la crearea unei opere de artă în iluminatul interior. Capacitatea de a integra iluminatul în decorul casei, în mod corect și plăcut, din punct de vedere vizual, reprezintă un talent. Iată ce corpuri de iluminat poți găsi la Neona Interiors:

  1. Candelabre și lustre: pentru un impact vizual deosebit
  2. Veioze și lampadare: pentru lumină ambientală
  3. Aplice și plafoniere: pentru soluții practice și elegante
  4. Becuri și benzi LED: Pentru eficiență energetică și design modern

Diversitatea formelor, stilurilor și tipurilor de lumină disponibile astăzi este impresionantă. Fiecare produs pe care îl alegi cu grijă din colecția noastră este o investiție în atmosfera și frumusețea casei tale. Fie că ești în căutare de soluții pentru iluminat bucatarie sau pur și simplu îți dorești adevărate piese de decor în materie de corpuri de iluminat, noi suntem aici pentru a te ajuta.

Corpurile de iluminat – ce alegi pentru living sau dormitor?

Corpurile de iluminat trebuie să se potrivească manușă cu amenajarea spațiului în care locuiești, indiferent dacă vorbim despre apartamente sau case. Corpurile de iluminat se găsesc în diferite mărimi, forme și culori, deci există cel puțin o opțiune pentru fiecare stil în parte. Dacă ți se pare greu să alegi din mulțimea de opțiuni disponibile, probabil că încă nu ți-ai găsit stilul.

Ia-ți câteva minute și gândește-te, preferi un stil al casei simplu, minimalist, sau ți-ar plăcea mai mult o explozie de forme și culori? Experții Neona Interiors te pot ajuta să găsești varianta potrivită de:

Pentru un stil clasic de design, poți alege un model de candelabru simplu, în nuanța auriu, pentru un plus de eleganță. Pentru apartamentele moderne, cel mai des întâlnite în zilele noastre, puteți să optați pentru candelabre de diferite forme geometrice, cum ar fi cercurile. Combinația de culori dintre negru și auriu se potrivește în multe tipuri de decor, fiind atât o alegere elegantă, cât și modernă, în ceea ce privește corpurile de iluminat.

Lustrele cu forme geometrice pătrate sau dreptunghiulare sunt o alegere populară în iluminatul dormitorului, pentru efectul luminos pe care îl creează și pentru aspectul general al acestora. O altă variantă modernă în materie de iluminat interior, o reprezintă lustrele sau veiozele metalice, de culoare neagră care atrag atenția și se integrează perfect în designul modern al unei case.

Sfaturi de la echipa Neona Interiors

La Neona Interiors, înțelegem că iluminatul trebuie să îmbine atât stilul, cât și funcționalitatea. Dacă până acum am discutat despre partea estetică a iluminatului interior, mai departe o să abordăm câteva aspecte puțin mai tehnice. În afară de stilul casei, există factori importanți pe care nu putem să îi ignorăm pentru o integrare perfectă a luminii în designul interior.

Felul în care poziționezi corpurile de iluminat într-o cameră contează. Iată la ce distanțe ar trebui să le poziționezi:

Tipul de iluminatDistanța recomandată
Lustră sau candelabru70 – 80 cm deasupra mesei de dining sau centrul camerei
VeiozăPe noptieră, la o distanță convenabilă pentru citit, în jur de 40 – 50 cm
Aplică de pereteLa nivelul ochilor sau în jur de 1,6 – 1,7 m deasupra pardoselii

Înainte să pleci la cumpărături sau să faci shopping online, măsoară dimensiunea camerei pentru care alegi viitoarele corpuri de iluminat. Este foarte important să ții cont de înălțimea tavanului. Stabilește-ți un buget pentru a-ți fi mai ușor să filtrezi rezultatele dacă alegi să cumperi din magazinul nostru online. Gândește-te și la funcționalitate când alegi sursa de lumină, ca să te asiguri că vei avea suficientă lumină raportată la nevoile tale.

Tendințe în iluminat

Pentru a te bucura de un iluminat interior modern, te poți ghida și după tendințele actuale când faci planificarea iluminatului interior sau când ești pregătit să alegi noile surse de iluminat. Corpurile de iluminat dimabile, a căror lumină o poți controla tu, sunt foarte la modă. Iată ce tendințe ar trebui să mai iei în calcul:

  1. Corpurile de iluminat minimaliste, cu model simplu, curat
  2. Corpurile de iluminat din sticlă colorată, pentru o pată de culoare
  3. Corpurile de iluminat geometrice, pentru un aspect interesant
  4. Corpurile de iluminat din metal, în culori calde, maro sau auriu

Îndrăzneț sau subtil, iluminatul este o componentă cheie în designul orcărei încăperi. Arta iluminatului interior nu este doar despre furnizarea luminii, ci și despre crearea unei experiențe vizuale și emoționale în fiecare spațiu al locuinței. Apelează cu încredere la serviciile Neona Interiors pentru a-ți face casa să strălucească.

TOP

X
preloader