Cum corpurile de iluminat sunt elemente care oferă un plus de frumusețe și decor locuinței, este important să le asortezi cu stilul fiecărei camere. Atunci când asortezi corpurile de iluminat cu stilul de decor al locuinței, trebuie să iei în considerare coerența și armonia dintre acestea.

Cu alte cuvinte, dacă locuința ta are un stil minimalist, nu ar fi recomandat să alegi corpuri de iluminat vintage. Acestea pot ieși foarte mult în evidență și au modele destul de țipătoare. Acestea sunt exact caracteristicile pe care stilul minimalist încearcă să le evite. Acordă atenție corpurilor de iluminat pentru o atmosferă perfectă!

Piesele de iluminat și designul interior

            Pentru o locuință care are o coerență în ceea ce privește designul, este important să alegi corpuri de iluminat care să se potrivească cu stilul casei. Există mai multe stiluri pe care le poți adopta sau pe care casa ta le are deja. Printre acestea, cele mai populare sunt următoarele:

 1. stilul modern: forme geometrice simple, materiale moderne, finisaje și culori neutre
 2. stilul contemporan: forme inovatoare, combinații de culori îndrăznețe
 3. stilul industrial: materiale industriale, finisaje rustice, necioplite și forme simple
 4. stilul scandinav: îmbină funcționalitatea și simplitatea, nuanțe luminoase
 5. stilul minimalist: forme simple, linii curate, finisaje netede și materiale moderne
 6. stilul vintage: forme și linii clasice, culori pastelate și detalii ornamentale

Desigur, poți combina aceste stiluri în funcție de preferințele tale. Spre exemplu, stilurile modern și minimalist merg perfect împreună. Contează foarte mult care sunt nevoile și preferințele tale. La Neona Interiors oferim și servicii de design interior. Te putem ajuta să alegi corpurile de iluminat potrivite pentru tine.

Ia În Considerare Mărimea Camerei

            Mărimea camerei joacă un rol important în design-ul interior. Dacă ai o cameră spațioasă și aerisită, poți alege corpuri de iluminat mai mari. Candelabrele și lustrele pot fi perfecte pentru acest timp de cameră. Ele completează de minune spațiul gol din camera ta. Mai mult decât atât:

 • oferă eleganță camerei
 • oferă o iluminare amplă, potrivită unei camere spațioase
 • lasă o impresie grandioasă
 • completează și echilibrează designul general

Pentru încăperile mai mici, este totuși nevoie să alegi corpuri de iluminat care să nu aglomereze camera. În astfel de încăperi nu poți să optezi pentru mobila prea mare sau pentru corpuri de iluminat grandioase cum sunt candelabrele. Trebuie să alegi produse care să optimizeze spațiul. Noi recomandăm:

 • plafoniere
 • aplice
 • lampadare
 • veioze

 Produsele de Iluminat și Mobila: Alege Modele Asemănătoare

Alegerea corpurilor de iluminat și mobilierului în culori și forme asemănătoare poate contribui la crearea unei armonii vizuale în designul interior al unei camere. Cel mai simplu mod în care poți asorta corpurile de iluminat cu decorul este prin alegerea culorilor.

Poți alege nuanțe asemănătoare sau tonuri care se completează pentru a crea un aspect vizual plăcut. Spre exemplu, dacă ai ales mobilierul într-o nuanță de maro, corpurile de iluminat le poți alege tot în nuanțe de maro. Poți opta pentru un maro mai închis sau pentru unul mai deschis, în funcție de preferințe.

În același timp, și formele și liniile ar trebui să fie similare. Dacă mobilierul tău are linii drepte și clare, poți alege corpuri de iluminat cu forme geometrice simple și linii curate. Sau, dacă ai mobilă uniformă, corpurile de iluminat pot avea diverse detalii ornamentale care să le scoată în evidență.

Servicii de design interior: soluții pentru probleme de design

            Serviciile de design interior pot reprezenta un adevărat ajutor. Mai ales pentru acele persoane care vor să aibă o casă perfectă, dar nu știu cum să ajungă acolo. Datorită expertizei specialiștilor în design interior, vei beneficia de rezultate extraordinare, care îți vor transforma casa într-un loc de vis.

            Echipa Neona Interiors oferă cele mai calitative servicii de design interior. Noi ascultăm cerințele clienților noștri cu atenție, după care venim cu soluții pentru orice problemă de design. Echipa noastră este una expertă, profesionistă și, nu în ultimul rând: creativă!

Depășim așteptările clienților prin varietatea produselor

            La Neona Interiors oferim corpuri de iluminat variate și calitative. Cu ajutorul produselor noastre, poți completa orice stil ar avea locuința ta. Este ușor să asortezi corpurile de iluminat cu stilul de decor al casei atunci când ai de unde alege.

TOP

X
preloader