corpuri iluminat

Suntem mai mult decât siguri că principalul scop pe care îl avem atunci când aducem pe cineva în casa noastră, este de a impresiona prin imagine, culori și design.  Din acest motiv, Neona Interiors este firma de design interior care îți sare în ajutor cu cele mai tari idei de decor pentru locuința ta.

Scopul nostru este să te ajutăm să impresionezi prin simplitate și eleganță. De asta venim cu cea mai bună soluție a acestui secol: corpuri de iluminat living LED. Echipa noastră îți prezintă cele mai bune modalități prin care îți poți ilumina livingul.

Citește în continuare pentru a afla care sunt preferințele noastre și ale tuturor clienților noștri în materie de iluminat living! Te invităm să rămâi surprins de diversitatea produselor noastre.

Iată 3 corpuri de iluminat living LED preferate de noi și de clienții noștri

 1. Candelabru Led 4 circles

Acest candelabru este desprins dintr-o lume ce aparține de viitor. Cu impresionantul aspect de tornadă, ceea ce face diferența cu adevărat este manevrarea simplă a acestei surse de iluminat. Candelabrul Led 4 circles poate fi manevrat din telecomandă, făcând iluminarea încăperii mult mai simplă și eficientă.

 1. Tablou Led Black Girl

Acesta este corpul de iluminat care atrage privirile tuturor indiferent de încăperea în care se află expus. Este unul dintre cele mai speciale corpuri de iluminat living LED, deoarece surprinde prin eleganță și designul impresionant. Este unul dintre cele mai versatile produse oferite de noi.

 1. Pendul Luna

Vrei să îți înalți încăperea într-un mod elegant și atrăgător? Pendulul Luna este corpul perfect pentru tine! Acesta este un corp de iluminat modern și ușor de integrat în orice tip de decor. Paleta de culori a acestui produs face ca pendulul nostru fie versatil și ușor de plasat oriunde în casa ta.

Cu siguranță, versatilitatea corpurilor de iluminat este marele avantaj al achiziționării de la brandul Neona Interiors!

Care este motivul pentru care Neona Interiors este cea mai potrivită pentru decorarea livingului tău?

Neona Interiors este un brand de design interior care a luat naștere din dorința de a împărtăși frumosul mai departe. Dacă dorești ca locuința ta să se transforme într-un spațiu de poveste, atunci noi suntem persoanele care trebuie apelate! Echipa noastră este întotdeauna pregătită să vină cu cele mai bune sfaturi și să te ghideze spre opțiunile perfecte.

Vă prezentăm în continuare categoriile de corpuri de iluminat de care brandul nostru dispune!

 • Benzi LED
 • Pendule
 • Aplice
 • Veioze
 • Candelabre
 • Lustre
 • Plafoniere
 • Lampadare

Acestea, alături de paleta de culori și decorațiunile din încăperea ta, vor transforma locuința ta într-o imagine desprinsă din cele mai frumoase basme! Raportul preț-calitate este unul care își lasă amprenta asupra corpurilor noastre de iluminat care, odată cu trecerea timpului, arată în continuare ca noi. Acestea nu se vor uza, ci vor continua să ofere aceeași lumină caldă la nesfârșit!

Iată ce alte corpuri de iluminat îi pot surprinde plăcut pe invitații tăi!

În continuare, îți vom prezenta alte câteva opțiuni pentru iluminarea încăperilor tale, pentru a te ghida spre alegerile tale viitoare în materie de surse de iluminat și decor efectiv. Echipa noastră îți va face cunoștință cu unele dintre cele mai noi și avantajoase produse ale brandului nostru.

 1. Pendulul Auriu
 2. Lampadar black&gold
 3. Candelabru Black
 4. Pendul Matte
 5. Veioză Iron Gold
 6. Lampadar Iron Gold
 7. Candelabru l2 rounds
 8. Lampadar 6 rounds
 9. Candelabru Led 4 circles
 10. Aplica Goldy

Nu ezita să profiți de numeroasele elemente de design marca Neona Interiors. Promitem că acestea nu vor dezamăgi în impresionarea invitaților pe care îi vei avea. Joacă-te cu luminile calde și reci și surprinde plăcut prin paletele de culori și designul corpurilor de iluminat!

Neona Interiors – eleganță și simplitate

Echipa noastră inspiră seriozitate și încredere prin iubirea pentru frumos, simplu și elegant. Această iubire dorim să o transmitem mai departe prin intermediul corpurilor de iluminat, decorațiunilor și pieselor de mobilier de care dispunem.

Suntem siguri că nu vom dezamăgi, deoarece oferim elemente de decorat calitative, la prețuri avantajoase, în stiluri cât mai versatile cu putință. Ne asigurăm că toate corpurile de iluminat pot fi amplasate fără probleme oriunde pentru a-ți face munca mai ușoară.

TOP

X
preloader