corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat se găsesc în numeroase variante, în funcție de locul unde acestea se montează, stilul lor, culoarea, mărimea și multe alte aspecte. Atunci când vine vorba de corpuri de iluminat moderne, magazinul nostru online este locul ideal de unde poți achiziționa astfel de corpuri de iluminat.

Află mai multe despre corpurile de iluminat moderne de la brandul nostru Neona Interiors. Rămâi  alături de noi în acest articol și descoperă tot ceea ce trebuie să știi despre iluminarea unei încăperi și alegerea corpului de iluminat potrivit pentru tine!

 

De ce să alegi corpuri de iluminat moderne?

Stilul corpurilor de iluminat este un aspect foarte important atunci când vine vorba de modul în care arată o încăpere. Este important ca un corp de iluminat să se îmbine armonios cu restul decorațiunilor din încăpere, dar și cu paleta de culori.

Corpurile de iluminat moderne sunt foarte versatile și sunt soluția ideală atunci când te afli în pană de idei. Acestea se îmbină cu ușurință cu orice piesă de mobilier sau cu orice decorațiune. Paleta de culori este foarte variată, astfel încât ai atât variante mai îndrăznețe, cât și variante mai calme. Alegerea îți aparține doar ție!

Acestea pot fi confecționate din diverse materiale, astfel încât să existe o diversitate cât mai mare atunci când vine vorba de preferința sau de bugetul pe care îl ai. Te asigurăm că în gama de corpuri de iluminat moderne de la Neona Interiors vei găsi cu siguranță modelul potrivit pentru tine.

 

Cum alegi corpul de iluminat potrivit pentru o anumită încăpere?

Ei bine, acest lucru se poate realiza cu ușurință dacă ții cont de câteva sfaturi. Un prim sfat pe care îl dăm de fiecare dată este să ții cont de mărimea încăperii. Într-o încăpere mică va trebui să optezi pentru un corp de iluminat mai mic sau mai puțin voluminos. O plafonieră, un candelabru mai mic sau un pendul sunt niște alegeri excelente.

Dacă vorbim despre o încăpere mai mare, poți opta pentru un candelabru sau orice alt corp de iluminat mai impunător. În al doilea rând, trebuie să ții cont de stilul în care ți-ai amenajat încăperea. De ce? Deoarece trebuie să eviți supraîncărcarea încăperii. În al treilea rând, ține cont de înălțimea încăperii. Un pendul mult prea înalt nu va arăta corespunzător într-o încăpere mică de înălțime. Dacă nu ești sigur de acest aspect, poți opta pentru un corp de iluminat cu înălțime reglabilă.

În ultimul rând, alege cu atenție numărul de surse de iluminat al lustrei. Cu cât are mai multe surse de iluminat, cu atât încăperea va fi mai iluminată. De asemenea, în acest caz contează și amplasamentul becurilor. În funcție de acest aspect poți atinge un anumit nivel de iluminare de care ai nevoie.

 

Contează temperatura luminii becurilor utilizate?

Absolut! Acesta este un subiect care nu este foarte discutat, dar are o importanță enormă. Temperatura becurilor și intensitatea acestora se alege în funcție de locul unde acestea sunt utilizate. Astfel, recomandările echipei noastre de experți sunt următoarele:

 1. Bucătăria – trebuie să aibă ca lumină principală o lumină de temperatură intermediară, adică neutră. Acest lucru va facilita o bună desfășurare a activităților de gătit. De asemenea, îți recomandăm să optezi pentru o lumină de lucru albă, rece.
 2. Dormitor – lumina recomandată este cea caldă, cunoscută drept lumină galbenă. Lumina caldă are tendința de a oferi confort și relaxare, aspecte absolut necesare atunci când vine vorba de timpul petrecut în cameră înainte de somn.
 3. Baia – trebuie să aibă o lumină albă, dar nu foarte puternică. O lumină mult presa puternică poate fi deranjantă atunci când utilizezi baia noaptea.
 4. Living-ul – este o încăpere care are nevoie de mai multe tipuri de lumini, adică atât o lumină principală, cât și lumini ambientale. Lumina principală trebuie să fie neutră spre cald.

 

De ce să alegi brandul Neona Interiors?

Dacă încă nu ești sigur în legătură cu decizia pe care trebuie să o iei, iată câteva motive pentru care să alegi brandul nostru:

 • Seriozitate
 • Promptitudine
 • Produse de calitate
 • Diversitate în materie de produse
 • Suport tehnic oricând ai nevoie
 • O echipă de experți în domeniu alături de tine
 • Prețuri avantajoase.

Așadar, te așteptăm să descoperi și tu brandul Neona Interiors și tot ceea ce îți putem oferi!

TOP

X
preloader