candelabre clasice

Candelabrele au fost dintotdeauna niște corpuri de iluminat interior adorate de oameni. Specialiștii în design interior sunt de părere că un candelabru poate schimba radical felul în care este percepută o cameră. Aceste produse sunt în special perfecte pentru spații mai mari cum este livingul. Poți face dintr-o camera anostă una cu adevărat șic alături de niște candelabre clasice!

            Firma noastră furnizează de ani de zile emoție, fericire și vitalitate prin corpurile de luminat interior pe care le are. Noi punem zâmbete pe fețele oamenilor și dăm un strop de culoare caselor lor. Așa că, ce zici, vrei să afli mai multe despre cum un candelabru poate aduce magie în casa ta?

Candelabre clasice: modelele pe care le avem și cu ce estetică se potrivesc

Știm cât de important este aspectul unei locuințe pentru tine, de aceea am și conceput produsele marca Neona Interiors! Noi creăm modele unice și moderne care se potrivesc perfect locuințelor din secolul al XXI-lea! Pe lângă funcționalitatea de care au dat dovadă, produsele noastre sunt atât de frumoase încât fura privirile oricărui client.

Nu mulți oameni se gândesc la corpurile de iluminat ca la niște obiecte decorative. Ceea ce, după părerea noastră, nu este o viziune excelentă. Pentru că niște candelabre clasice exact asta sunt, corpuri de iluminat practice și decorative care înfrumusețează casa. Lucru care este minunat, dacă ne întrebi pe noi.

De ce? Pentru că nu trebuie să mai dai bani și pe decorațiuni și pe corpuri de iluminat. Noi le-am combinat pe amândouă pentru tine, ca să nu intri prea mult în bugetul tău. Nu este grozav? Acest lucru înseamnă că locuința ta va fi și mai spațioasă, dacă nu o mai încarci cu decorațiuni de care poate nici nu aveai nevoie.

Iar dacă nu ți-ai găsit candelabrul preferat, noi avem și câteva recomandări pentru candelabre:

 1. Candelabru 12 Rounds: este un candelabru modern cu un model abstract, perfect pentru livingurile care se pretează unui astfel de stil
 2. Candelabru Crystal: este unul dintre cele mai elegante candelabre pe care le avem, care impune măiestrie
 3. Candelabru Black: este un candelabru simplu a cărei culoare se potrivește cu orice living, fiind de culoare neagră
 4. Candelabru Kasia Gold: un alt candelabru elegant, cu modele aurii delicate și simple, perfecte pentru livingurile de bun gust
 5. Candelabru Pendul Butterfly: acesta este un candelabru ceva mai jucăuș, care poate fi adorat atât de copii, cât și de adulții cu spirit tânăr

Corpuri de iluminat interior pentru totalitatea camerelor dintr-o casă

            La Neona Interiors oferim soluții pentru fiecare cameră din casa sau apartamentul tău. Dacă un candelabru nu se pretează casei tale, nu îți face griji. Avem o sumedenie de corpuri de iluminat interior care s-ar putea să îți placă. Printre acestea se numără:

 • Lustre
 • Pendule
 • Aplice
 • Plafoniere
 • Veioze
 • Lampadare
 • Becuri și benzi LED

Dacă un candelabru este prea mare pentru casa ta sau dacă pur și simplu vrei ceva mai simplu, noi îți putem oferi și așa ceva. Avem multe lustre, plafoniere și lampadare care ar putea fi potrivite pentru tine. Aruncă un ochi pe catalogul nostru online și spune-ne ce îți place cel mai mult.

Produse de iluminat moderne pe care le găsești doar la noi, Neona Interiors!

            Ce facem la Neona Interiors nu este numai să oferi, corpuri de iluminat. Noi oferim vise împlinite. Oferim oamenilor posibilitatea de a se exprima prin design interior într-un mod cu totul special: prin corpuri de iluminat decorative! Fă din locuința ta cel mai special loc pentru tine!

            Corpurile noastre de iluminat sunt de foarte mare calitate, nu sunt doar frumoase. Lucru care s-ar putea să te intereseze dacă vrei produse de iluminat interior de durată. La Neona Interiors, clienții sunt parte din familia noastră. Și este norma să vrem să îi oferim familiei noastre tot ce este mai bun cu putință.

Fă și tu parte din familia Neona Interiors

            Dacă apelezi la produsele noastre sau la serviciile noastre de design interior, automat vrei face parte din familia noastră. Nouă ne place să adunăm cât mai mulți membri și să fim un colectiv cât mai mare. Dacă te-ai decis că vrei să îți reamenajezi casa cu produse calitative, poți plasa o comandă pe site-ul nostru.

TOP

X
preloader