Oglinzi Led

Afișez toate cele 12 rezultate

Oglinda Led Era

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 1.299,00 lei.Prețul curent este: 999,00 lei.

Oglinda Led Dya

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 665,00 lei.Prețul curent este: 425,00 lei.

Oglinda Led Clara

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 899,00 lei.Prețul curent este: 679,00 lei.

Oglinda Led Orange

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 829,00 lei.Prețul curent este: 578,00 lei.

Oglinda Led Beka

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 999,00 lei.Prețul curent este: 623,00 lei.

Oglinda Led Ara

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 799,00 lei.Prețul curent este: 545,00 lei.

Oglinda Led Breeze

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 1.200,00 lei.Prețul curent este: 719,00 lei.

Oglinda Led Rectangle

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 1.000,00 lei.Prețul curent este: 799,00 lei.

Oglinda Led Black

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 800,00 lei.Prețul curent este: 619,00 lei.

Oglinda Led Niagara

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 800,00 lei.Prețul curent este: 649,00 lei.

Oglinda Led rotunda

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 800,00 lei.Prețul curent este: 699,00 lei.

Oglinzi LED

Oglinzile LED au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Au devenit o caracteristică comună în băile moderne și chiar în zonele de machiaj și coafură din saloanele de frumusețe. Aceste oglinzi sunt concepute pentru a oferi nu doar o reflecție clară, ci și iluminare suplimentară și uniformă, datorită luminilor încorporate în jurul marginilor sau pe spatele lor.

Unul dintre avantajele principale ale unor oglinzi LED este că acestea asigură o iluminare uniformă și fără umbre, ceea ce este esențial pentru activități precum machiajul sau bărbieritul. Luminile oferă o lumină albă și clară, similară cu lumina naturală, ceea ce permite o evaluare mai precisă a culorilor și a detaliilor.

De ce ar trebui să optezi pentru oglinzi LED

Există câteva motive pentru care ar putea fi benefic să optezi pentru astfel de produse:

 • Iluminare uniformă
 • Economie de energie
 • Durabilitate
 • Aspect modern

Oglinzile cu lumini oferă o iluminare uniformă și fără umbre, ceea ce este ideal pentru aplicarea machiajului sau pentru efectuarea altor activități de îngrijire personală care necesită o vizibilitate clară. Ele sunt cunoscute pentru eficiența lor energetică, consumând mai puțină energie decât alte surse de iluminat. Prin urmare, aceste oglinzi LED pot contribui la reducerea consumului de energie și a facturilor lunare la electricitate.

Designul lor elegant și modern poate îmbunătăți aspectul oricărui spațiu în care sunt instalate, oferind o notă de stil și sofisticare. La Neona Interiors vei găsi produse precum:

 1. Oglindă Niagara Gold
 2. Oglinda baie Era
 3. Oglindă Dya
 4. Oglindă Rectangle
 5. Oglindă Rotundă

În general, produsele Neona Interiors reprezintă o opțiune versatilă și practică pentru orice spațiu, oferind atât beneficii practice, cât și estetice.

Cum să alegi dimensiunea potrivită pentru oglinzi de baie

Alegerea dimensiunii potrivite pentru oglinda ta de baie este importantă pentru a asigura că îndeplinește funcționalitatea dorită și se potrivește estetic în spațiul tău. Iată câțiva pași pentru a te ajuta să faci această alegere:

 • Măsurarea spațiului disponibil
 • Scopul utilizării
 • Preferințele personale
 • Protecția împotriva stropilor de apă
 • Estetica generală
 • Consultați un specialist

Începe prin a măsura spațiul disponibil pe peretele în care vrei să montezi oglinda. Ai grijă să iei în considerare și spațiul liber necesar în jurul oglinzii pentru a evita supraaglomerarea. Gândește-te la modul în care vei folosi oglinda. Dacă este destinată utilizării generale, pentru întreaga familie, este posibil să vrei o oglindă mai mare. Dacă este destinată unei zone specifice, cum ar fi deasupra unui chiuvete sau a unei zone de machiaj, dimensiunea poate fi mai mică.

În funcție de preferințele tale personale și de stilul băii tale, poți alege o oglindă care să se potrivească cu dimensiunile și proporțiile generale ale spațiului. De exemplu, în băile mai mici, o oglindă mai mică sau una care nu ocupă mult spațiu pe perete ar putea fi mai potrivită.

Cum să montezi și să întreții o oglindă de baie cu LED-uri

Decide locul în care vrei să montezi oglinda. Asigură-te că este la o înălțime potrivită pentru utilizare și că este poziționată astfel încât să fie la nivel și stabilă. Măsoară și marchează cu un creion locul în care vei monta produsul și șuruburile de fixare.

Fixează oglinzile de baie pe perete folosind șuruburile de fixare și dispozitivele de montare adecvate. Asigură-te că sunt bine fixate și că stau drepte. Dacă elevin cu LED-uri încorporate, conectează-le la sursa de alimentare conform instrucțiunilor producătorului.

După montare, testează luminile pentru a te asigura că funcționează corect și că iluminarea este uniformă și corespunde așteptărilor tale. Curăță oglinda cu regularitate folosind o soluție de curățare pentru oglinzi sau apă și săpun moale. Evită utilizarea substanțelor abrazive sau a bureților aspri, care ar putea zgâria suprafața sau rama.

În cazul în care oglinda este expusă la umiditate excesivă, cum ar fi în timpul dușului, asigură-te că are o protecție adecvată împotriva coroziunii și acumulării de condens.

Explorează opțiunile disponibile la Neona Interiors

Aceste produse reprezintă o investiție excelentă pentru orice baie modernă. Acestea aduc nu doar un element de stil și eleganță în spațiul tău, dar și o funcționalitate inovatoare.

Acest lucru îți va face viața de zi cu zi mult mai ușoară și mai plăcută. Nu uita să explorezi opțiunile disponibile la Neona Interiors și să alegi produsul perfectă pentru nevoile și preferințele tale!

TOP

X
preloader