Lustre LED

Afișez 1 - 20 din 245 de rezultate

Aplica Artemis White 60

Evaluat la 0 din 5
(0)
199,00 lei

Aplica Artemis Black 60

Evaluat la 0 din 5
(0)
199,00 lei

Lustra Led Dolce Vita

Evaluat la 0 din 5
(0)
1.199,00 lei

Pendul Kane

Evaluat la 0 din 5
(0)
299,00 lei

Lustra Led Galaxy Moon

Evaluat la 0 din 5
(0)
449,00 lei

Aplica Baie Azur Gold

Evaluat la 0 din 5
(0)
189,00 lei

Candelabru led Reyna 9

Evaluat la 0 din 5
(0)
1.399,00 lei

Candelabru led Reyna 15

Evaluat la 0 din 5
(0)
2.299,00 lei

Plafoniera Astronaut

Evaluat la 0 din 5
(0)
299,00 lei

Lustra Led Smashy 2 White

Evaluat la 0 din 5
(0)
179,00 lei

Lustra Led Smashy 2 Black

Evaluat la 0 din 5
(0)
179,00 lei

Lustra Led Smashy 2 Gold

Evaluat la 0 din 5
(0)
179,00 lei

Aplica Led Luxury Rome

Evaluat la 0 din 5
(0)
249,00 lei

Lustra Led Unique Black

Evaluat la 0 din 5
(0)
539,00 lei

Lustra Led Coffee Brown

Evaluat la 0 din 5
(0)
329,00 lei

Lustra Led Zeny Gold 50

Evaluat la 0 din 5
(0)
269,00 lei

Lustra Led Black Joy 60

Evaluat la 0 din 5
(0)
599,00 lei

Lustra Led Gold Joy 40

Evaluat la 0 din 5
(0)
365,00 lei

Lustra Led Farino Gold

Evaluat la 0 din 5
(0)
489,00 lei

Aplica Led Double White

Evaluat la 0 din 5
(0)
156,00 lei

Lustra LED: Ce este și cum vă ajută se economisiți energie

Lustrele LED sunt corpuri de iluminat eficiente energetic, care utilizează tehnologia LED. Acestea sunt folosite pentru iluminatul interior și vin în diferite forme și stiluri.

Lustra LED – caracteristici, avantaje și beneficii

Corpurile de iluminat cu LED consumă semnificativ mai puțină energie. Vă ajută să economisiți bani, sunt durabile, fiind mai prietenoase cu mediul.  Le puteți folosi cu ușurință în casa dumneavoastră pentru:

 • Iluminat living
 • Iluminat dormitor
 • Iluminat holuri
 • Iluminat baie
 • Iluminat bucătărie

În aceeași măsură, diversitatea de modele și stiluri reprezintă, de asemenea, un beneficiu. Numeroasele modele vă permit să alegeți corpurile de iluminat cu led perfecte pentru fiecare încăpere. Noi avem o gamă largă de produse, de la veioze birou, până la pendule living.

Nu în ultimul rând, intensitatea reglabilă a luminii este un avantaj, fiindcă vă oferă control absolut asupra atmosferei din cameră. Cele 3 tipuri de lumină– galbenă, albastră sau neutră – contează și le puteți schimba la o simplă apăsare de buton.

Tipuri de lustre LED

 1. Lustre LED cu telecomandă
 2. Lustra LED dimabilă
 3. Lustre LED suspendate
 4. Lustre LED colorate rgb

Lustra LED dimabilă poate fi reglată pentru a obține intensitatea de lumină dorită. Aceasta oferă flexibilitate în adaptarea iluminatului la diferite situații sau momente ale zilei.

Lustrele suspendate de tavan concentrează lumina într-un anumit punct. Acest tip de lustre pot fi folosite pentru a evidenția o masă de dining sau un obiect de artă.

Există pe piață lustre cu model de culoare rgb – roșu, galben și albastru – care oferă o varietate de opțiuni de iluminat. Acestea pot fi utilizate pentru a crea scene colorate sau efecte de iluminat interesante. Se pot găsi și sub formă de ghirlande luminoase.

Montaj și utilizare eficientă pentru lustra LED

În primul rând, este important să urmați instrucțiunile producătorului pentru montarea corectă a corpurilor de iluminat. Acest lucru poate implica utilizarea unui montaj pentru tavan sau alte dispozitive de prindere. Vă sfătuim să vrificați înainte de montaj dacă tavanul sau peretele suportă greutatea lustrei LED, mai ales în cazul lustrelor mai mari.

Al doilea aspect important este locația, locul unde o montați. Acest lucru depinde de tipul de iluminat pe care îl doriți. Pentru o iluminare uniformă în toată camera, plasați lustra în mijlocul camerei. Însă, dacă doriți să evidențiați o anumită zonă sau obiect, montați lustra deasupra acelei zone.

Pentru lustra LED dimabilă, vă sugerăm să utilizați un dimmer –un dispozitiv folosit pentru a reduce luminozitatea. Sau puteți opta întotdeauna pentru lustra LED cu telecomandă.

Cum să alegeți puterea becurilor LED?

Becurile LED au devenit cunoscute pentru iluminatul de înaltă calitate și pentru consumul mai mic de energie electrică. Iată câteva exemple comune de putere pentru becurile LED:

 • 4W-15W pentru uz casnic
 • 2W-6W pentru iluminatul de accent
 • 8W-20W pentru iluminatul de birou
 • 10-20W pentru iluminat exterior

Aceste becuri au o durată de viață medie de 20.000 de ore de consum și vă ajută să economisiți. Nu este nevoie să cheltuiți sume uriașe de bani către furnizorii electrici pentru a vă bucura de lumină ambientală.

Echivalența dintre un bec LED și un bec clasic incandescent este:

Consum Bec ClasicConsum Bec LED
15W1,5W-2W
25W3W
40W4W
50W5W
60W7W-8W
80W9W-10W
100W18W-20W

Tabelul de mai sus este doar o estimare generală. Eficiența energetică depinde de producător și de tehnologia folosită.

4 sfaturi pentru întreținerea corpurilor de iluminat cu led

Nu uitați să îndepărtați praful de pe acestea periodic, cu grijă, pentru a menține eficiența iluminatului. Nu este nevoie de o curățare în profunzime, așa că nu folosiți soluții speciale pentru curățenie.

Vă reamintim să verificați din când în când conexiunile electrice. Dacă observați anumite probleme, cum ar fi fire deteriorate, opriți imediat alimentarea electrică și apelați la ajutorul unui specialist.

Luminile LED nu ar trebui să funcționeze inutil. Noi  recomandăm să utilizați temporizatoare sau senzori de mișcare pentru a porni și opri iluminatul automat când este necesar.

Pentru a vă bucura de durata lor îndelungată de viață, cea mai bună alegere este să țineți cont de calitatea acestor sisteme de iluminat. Pentru noi, confortul dumneavoastră este pe primul loc.

Lumina are un rol esențial când vine vorba de design interior, ea stabilește atmosfera dintr-o încăpere. Fie că optați pentru lampadare, plafoniere sau lămpi simple, aveți de unde alege. Cu atenția la detalii și la design deosebit, veți putea crea un ambient perfect în fiecare cameră a casei voastre.

 

 

 

TOP

X
preloader