Aplice Living

Afișez 1 - 20 din 190 de rezultate

Aplica Rako White

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 149,00 lei.Prețul curent este: 99,00 lei.

Aplica Rako

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 149,00 lei.Prețul curent este: 99,00 lei.

Aplica Round Bellyn

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 130,00 lei.Prețul curent este: 99,00 lei.

Aplica Esky

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 649,00 lei.Prețul curent este: 289,00 lei.

Aplica Stone

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 329,00 lei.Prețul curent este: 189,00 lei.

Aplica Birdye

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 623,00 lei.Prețul curent este: 179,00 lei.

Aplica Birdye 2

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 623,00 lei.Prețul curent este: 299,00 lei.

Aplica Colors Roundy

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 270,00 lei.Prețul curent este: 129,00 lei.

Aplica Tear Gold

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 278,00 lei.Prețul curent este: 187,00 lei.

Aplica Anastasia

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 386,00 lei.Prețul curent este: 199,00 lei.

Aplica Adalla

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 325,00 lei.Prețul curent este: 257,00 lei.

Aplica Lotus Alb/Auriu

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 400,00 lei.Prețul curent este: 159,00 lei.

Aplica Gold Tree

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 199,00 lei.Prețul curent este: 99,00 lei.

Aplica Led Exterior/Interior Butterfly Black

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 150,00 lei.Prețul curent este: 89,00 lei.

Aplica Led Exterior/Interior Butterfly

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 150,00 lei.Prețul curent este: 89,00 lei.

Aplica Led Exterior/Interior Butterfly Black 2

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 150,00 lei.Prețul curent este: 89,00 lei.

Aplice living

Dacă vrei să transformi atmosfera din livingul tău și să adaugi o notă de eleganță și confort, aplicele pentru sufragerie sunt alegerea perfectă. Aceste corpuri de iluminat nu sunt doar funcționale, ci și estetice, oferind un echilibru perfect între design și utilitate.

Un aspect important al acestor aplice living este versatilitatea lor în a se potrivi cu diferite stiluri de amenajare interioară. La Neona Interiors exist[ o varietate largă de modele, dimensiuni și finisaje disponibile, astfel încât poți alege acele produsecare se potrivesc cel mai bine cu preferințele tale și cu stilul general al camerei.

Indiferent dacă optezi pentru o abordare modernă, clasică sau eclectică în designul interior, vei găsi cu siguranță aplice care să se potrivească cu estetica aleasă.

Aplice living: ce sunt ele?

Aplicele pentru living sunt corpuri de iluminat care se montează direct pe perete și oferă o sursă de lumină orientată într-o direcție specifică. Acestea pot fi atât funcționale, asigurând iluminarea unei anumite zone, cât și decorative, adăugând un element de design în spațiul tău.

Pe lângă aspectul lor estetic, aceste aplice tavan living sunt cunoscute pentru versatilitatea lor. Ele pot servi ca sursă principală de iluminare sau pot fi integrate într-un sistem de iluminat mai complex, alături de alte corpuri de iluminat, cum ar fi lămpile de tavan sau veiozele.

Neona Interiors pune un accent deosebit pe inovație, având în vedere tendințele actuale în designul interior. Echipa noastră se remarcă ca o companie de încredere, dedicată furnizării de aplice living de calitate superioară, în timp ce aduce un plus de eleganță și confort în spațiile de locuit ale clienților săi.

Cu o abordare echilibrată între estetică și funcționalitate, Neona Interiors reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută să transforme atmosfera din livingurile lor printr-un design de iluminare sofisticat.

Avantajele acestor corpuri de iluminat

Aplicele reprezintă o alegere excelentă pentru iluminarea unui spațiu, oferind numeroase avantaje care le fac preferate în designul interior contemporan. Iată câteva dintre principalele beneficii ale utilizării acestor produse:

  1. iluminare direcționată
  2. economie de spațiu
  3. estetică și design variat
  4. ambianță personalizată
  5. adaptabilitate la diverse spații

Aplicele oferă o sursă de lumină direcționată în sufragerie, ceea ce le face ideale pentru iluminarea anumitor zone ale camerei. Poți ajusta unghiul și direcția luminii pentru a evidenția anumite elemente sau pentru a crea un ambient specific.

Spre deosebire de candelabre sau lustre, o aplica sufragerie nu ocupă spațiu pe podea și poate fi montată pe perete, dar și pe tavan, lăsând mai mult loc pentru mobilier sau alte elemente decorative.

Mai apoi, indiferent dacă vorbim de sufragerii mari sau mici, există produse potrivite pentru fiecare spațiu. Acest nivel de adaptabilitate face aplicele o alegere versatilă pentru iluminatul în întreaga locuință.

Cum faci alegerea perfectă pentru o aplica living

Înainte de a alege produsul, identifică zonele din living care necesită iluminare suplimentară. Ai nevoie de o aplica perete living sau poate de una pentru tavan? La Neona Interiors găsești tot ce ai nevoie, spre exemplu aplica led:

  • Led Pearl Black
  • Leaf Black
  • Led Double White
  • Led Cya Black
  • Led Circles 3

Poți opta pentru produse de iluminat cu capacitatea de a oferi lumină direcționată, potrivită pentru citit, vizionat TV sau alte activități specifice. Alege o aplica living care să se potrivească stilului general al livingului.

Este important să ai în vedere culorile, materialele și formele pentru a asigura o integrare armonioasă în decorul existent. Mai apoi, măsoară spațiul înainte de a alege aplicele pentru a te asigura că se potrivesc proporțiilor. Gândește-te la poziționarea lor pe perete pentru a maximiza efectul estetic și funcțional. Dacă ai nevoie de mai multă lumină care să bată de sus, alege o aplica tavan living. La Neona Interiors găsești o multitudine de modele și livrare rapidă!

Suntem partenerul tău de încredere

Neona Interiors se distinge nu doar prin diversitatea și inovația produselor sale, ci și prin profesionalismul remarcabil al echipei sale. Calitatea acestor aplice led oferite de Neona Interiors este o altă caracteristică distinctivă a companiei.

Profesionalismul echipei și calitatea excepțională a corpurilor de iluminat fac din compania noastră o alegere perfectă pentru cei care caută să îmbogățească atmosfera locuinței lor cu soluții de iluminat de înaltă clasă. Cu o abordare dedicată și o preocupare constantă pentru excelență, Neona Interiors reprezintă un partener de încredere în crearea unui ambient sofisticat și plin de stil în orice living. Alege aplica de perete sau tavan de la noi!

Aplice living

Aplicele pentru living reprezintă una dintre cele mai subestimate soluții de iluminat, dar totodată una dintre cele mai versatile și elegante opțiuni pe care le poți alege. Acest tip de corp de iluminat nu numai că economisește spațiu, dar adaugă și un element decorativ sofisticat încăperii.

Una dintre marile avantaje ale aplicelor este capacitatea de a adăuga straturi multiple de lumină într-o cameră. Poți avea aplice care furnizează o lumină ambientală blândă, aplice pentru accentuarea unor piese de artă sau zone speciale din living, și aplice direcționale pentru citit sau alte activități care necesită o lumină mai concentrată.

În termeni de design, gama de stiluri disponibile este practic nelimitată. De la modelele clasice, cu abajururi din sticlă sau țesături, la cele moderne, cu linii curate și materiale precum metalul sau plasticul, există o multitudine de opțiuni care să se potrivească cu estetica generală a locuinței tale.

Poziționarea este un alt factor important când vine vorba de aplice. Acestea pot fi montate la diferite înălțimi și în diferite locații ale peretelui, oferindu-ți posibilitatea de a juca cu umbre și efecte de lumină.

TOP

X
preloader