Veioze

Afișez toate cele 11 rezultate

Veioza Beauty Globes

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 229,00 lei.Prețul curent este: 179,00 lei.

Veioza Soleil Black

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 229,00 lei.Prețul curent este: 159,00 lei.

Veioza Soleil Gold

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 229,00 lei.Prețul curent este: 159,00 lei.

Veioza Black

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 599,00 lei.Prețul curent este: 397,00 lei.

Veioza Feathers Dream

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 600,00 lei.Prețul curent este: 329,00 lei.

Veioza Adelie Gold

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 300,00 lei.Prețul curent este: 199,00 lei.

Veioza Iron Gold

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 900,00 lei.Prețul curent este: 600,00 lei.

Veioza Gold

Evaluat la 0 din 5
(0)
Prețul inițial a fost: 900,00 lei.Prețul curent este: 500,00 lei.

Veioza

În atmosfera caldă și reconfortantă a fiecărei case, veiozele joacă un rol subtil, dar esențial în crearea unei atmosfere primitoare și pline de farmec. Indiferent de dimensiunea sau de stilul casei, acest corp de iluminat aduce cu sine o notă de eleganță și rafinament. Chiar și în adăposturile cele mai modeste, acest mic obiect de iluminat poate aduce o schimbare. Acest lucru poate schimba semnificativ  ambianța unei încăperi.

Cu toate că uneori poate fi trecută cu vederea sau subestimată, veioza este, în esență, o piesă de mobilier ce nu doar iluminează spațiul, ci și adaugă caracter și personalitate. Fie că este vorba despre o veioză minimalistă, modernă sau una cu un design clasic. Aceasta servește ca un punct focal în decorul unei camere, atrăgând atenția și creând o atmosferă plăcută.

Mai mult decât simplul său scop funcțional, astfel de veioze sunt o expresie a stilului personal și a gustului artistic al locuitorilor casei. De la modelele cu linii simple și curate, potrivite pentru un design contemporan, până la veiozele ornamentate, care amintesc de epoci trecute. Aceste obiecte de iluminat reflectă preferințele și personalitatea proprietarilor.

Veioza pentru fiecare gust și nevoie

La Neona Interiors, corpurile de iluminat sunt disponibile într-o gamă impresionantă de stiluri, forme și culori pentru a se potrivi oricărui gust și oricărei nevoi. Pentru cei care apreciază simplitatea și eleganța, există produse pentru iluminat interior moderne, cu linii curate și culori neutre. Echipa Neona Interiors nu pune la dispoziție doar produse de calitate net superioară. Noi îți oferim și diversitate.

La noi poți găsi produse precum veioza:

  1. Beauty Globes
  2. Soleil Black
  3. Soleil Gold
  4. Feathers Dream
  5. Iron Gold

Veiozele sunt ideale pentru o varietate de încăperi și spații dintr-o casă sau dintr-un alt tip de locuință. Ele pot fi folosite pentru a adăuga lumină și atmosferă în diferite contexte și în funcție de nevoile specifice ale fiecărei încăperi. Dormitorul este poate cea mai comună locație pentru veioze.

Veiozele de noptieră sunt ideale pentru a oferi lumină în timp ce citiți înainte de culcare sau pentru a crea o atmosferă relaxantă înainte de a adormi. De asemenea, veiozele de podea pot fi utilizate pentru a completa designul unei suite de dormitor sau pentru a oferi lumină ambientală în timpul serilor liniștite.

Avantajele utilizării acestor corpuri de iluminat

Utilizarea acestor produse în decorul și iluminatul unei locuințe aduce numeroase avantaje și beneficii. Iată câteva dintre ele:

  1. Adaugă atmosferă și confort
  2. Creează puncte focale decorative
  3. Flexibilitate în plasare
  4. Iluminare suplimentară și accentuare
  5. Economie de energie și mediu

Veiozele oferă o lumină mai moale și mai difuză decât alte surse de iluminat, ceea ce creează o atmosferă caldă și relaxantă în încăpere. Această lumină plăcută poate contribui la crearea unei ambianțe confortabile în spațiul dumneavoastră.

Aceste veioze vin într-o varietate de stiluri, forme și culori, permițându-vă să creați puncte focale decorative în diferite încăperi ale casei. Fie că este vorba de o veioză antica cu detalii elaborate sau de o veioză modernă minimalistă, acestea pot adăuga un plus de personalitate și stil în decorul dumneavoastră.

Fie că alegi o veioza mare sau mică, ele oferă iluminare suplimentară în zonele în care lumina principală poate fi insuficientă sau prea puternică. De exemplu, veiozele de masă pot oferi lumină de citire sau de lucru în dormitor sau în living, în timp ce cele de birou pot fi folosite pentru a accentua o pictură sau un obiect de decor.

Cum integrezi corpuri de iluminat în design

Înainte de a achiziționa veioze, luați în considerare stilul și atmosfera pe care doriți să o creați în încăpere. Selectați produse care se potrivesc cu mobilierul existent și cu paleta de culori a încăperii. La Neona Interiors găsești nu doar produse calitative și durabile, ci și servicii de design interior.

Te putem ajuta să creezi atmosfera perfectă pentru tine. Serviciile noastre sunt oferite de persoane pasionate și cu experiență. Design-ul locuinței tale va fi pe mâini sigure, așa că nu trebuie să îți faci griji! Vom crea un spațiu pe care să îl consideri „acasă”!

TOP

X
preloader