Iluminat Dormitor

Afișez 1 - 20 din 737 de rezultate

Lustra Hyllus

Evaluat la 0 din 5
(0)
639,00 lei

Lustra Beauty Globes 8 Glass

Evaluat la 0 din 5
(0)
469,00 lei

Lustra Jolly Globes 12

Evaluat la 0 din 5
(0)
837,00 lei

Candelabru Imperial Grey

Evaluat la 0 din 5
(0)
5.168,00 lei

Lustra Led Mavery

Evaluat la 0 din 5
(0)
213,00 lei

Lustra Led Zarya Black

Evaluat la 0 din 5
(0)
429,00 lei

Lustra Pearl 48

Evaluat la 0 din 5
(0)
590,00 lei

Aplica Led Astro Gold 60

Evaluat la 0 din 5
(0)
189,00 lei

Aplica Led Astro black 60

Evaluat la 0 din 5
(0)
159,00 lei

Lustra Led Gold Lyra

Evaluat la 0 din 5
(0)
299,00 lei

Corpuri de iluminat dormitor

Dormitorul este încăperea cea mai importantă dintr-o casă. Este încăperea care trebuie să fie suficient de relaxantă și confortabilă pentru a vă putea bucura de momente de relaxare, dar și pentru a vă putea odihni corespunzător. Iată corpurile de iluminat dedicate oricărui dormitor, indiferent de stilul încăperii sau de buget. La noi veți găsi cu siguranță ceva ce să vi se potrivească!

Ce produse includem în gama de iluminat dormitor?

            Gama noastră de corpuri de iluminat dedicate dormitorului conține:

  • Lustre
  • Candelabre
  • Pendule
  • Aplice
  • Lampadare
  • Tablouri
  • Benzi și becuri LED
  • Multe alte decorațiuni.

Un prim tip de corp de iluminat potrivit dormitoarelor sunt aplicele. Aceasta oferă o lumină ambientală deosebită, oferind o senzație maximă de relaxare. Ele vin in diferite forme, stiluri sau putere de a lumina. Dacă obișnuiți să citiți spre exemplu, amplasarea unor aplice la capetele patului, deasupra noptierelor, va reprezenta cea mai bună decizie.

            O astfel de sursă de lumină poate fi aprinsă cu ușurință, este la îndemână și nu va deranja ochii pe timp de noapte. De asemenea, puteți alege și amplasarea unui lampadar înalt în colțul camerei. Acesta poate conferi senzația de mărire a spațiului, dar și de înălțare a acestuia.

            Sursa de lumină principală poate fi reprezentată de o lustră potrivită mărimii încăperii sau de un pendul. Pendulele vor da senzația de înălțare a camerei. Rămâne la latitudinea voastră alegerea dintre pendul și lustră.

Cum trebuie să fie lumina din dormitor?

            Acest lucru depinde și de sursa de iluminat. Spre exemplu, dacă vorbim de sursa principală de lumină, aceasta poate fi mai puternică, astfel ca orice activitate să poată fi desfășurată fără probleme. Temperatura luminii rămâne la latitudinea voastră, dar recomandarea noastră este ca aceasta să nu fie foarte rece, ci mai degrabă caldă .

            O lumină mult prea rece spre exemplu poate fi incomodă, dar o lumină caldă vă va relaxa. Luminile ambientale trebuie să tindă și ele spre o temperatură caldă. Este crucial ca înainte să vă puteți la somn, lumina să fie cât mai caldă.

Excepție de la regulă poate face lampa pentru citit. Dacă obișnuiți să practicați o astfel de activitate, atunci optați pentru o lumină suficient de intensă pentru a putea citi fără dificultăți. Așadar, sursa de iluminat dormitor joacă un rol foarte important în modul în care vă odihniți și vă simțiți. Optați pentru când mai multe lumini ambientale care vă vor oferi o senzație de confort mărită!

O femeie care se relaxează pe o canapea cu picioarele ridicate, înconjurată de iluminatul elegant de la un candelabru.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

Fii la curent cu produse de iluminat nou adaugate pe website, trenduri actuale din domeniul designului de interior si oferte promotionale.

OFERTE PENTRU CORPURI DE ILUMINAT

TOP

X
preloader