Aplica

Afișez 1 - 20 din 185 de rezultate

Aplica Tear Gold

Evaluat la 0 din 5
(0)
187,00 lei

Aplica Anastasia

Evaluat la 0 din 5
(0)
199,00 lei

Aplica Lotus Alb/Auriu

Evaluat la 0 din 5
(0)
159,00 lei

Aplica Gold Tree

Evaluat la 0 din 5
(0)
99,00 lei

Aplica Led White Infinity

Evaluat la 0 din 5
(0)
98,00 lei

Spot Black 9W

Evaluat la 0 din 5
(0)
239,00 lei

Aplica Divine

Evaluat la 0 din 5
(0)
359,00 lei

Spot Black Rotate

(1)
349,00 lei

Spot White Rotate

Evaluat la 0 din 5
(0)
349,00 lei

Spot Cromy

Evaluat la 0 din 5
(0)
259,00 lei

Plafoniera Water Crom

Evaluat la 0 din 5
(0)
392,00 lei

Plafoniera Led Glass White

Evaluat la 0 din 5
(0)
823,00 lei

Aplica Spiral 1

(1)
139,00 lei

Aplica birou – comanda acum

O aplica birou este un exemplu de corpuri de iluminat prinse de perete. Dimensiunile și modul în care acestea arată variază, dar un lucru este cert, și anume faptul că acestea sunt o sursă excelentă de lumină ambientală.

Aplica birou – beneficii estetice

Beneficiile estetice ale utilizării unei aplice în birou sunt multiple. În primul rând, acestea pot fi un element de design atrăgător pentru orice spațiu de birou, putând fi alese în funcție de stilul și gusturile personale ale utilizatorului. De exemplu, o aplica birou din metal poate adăuga o notă de rafinament, în timp ce o aplica cu design modern și culori strălucitoare poate crea un aspect mai contemporan.

Iluminarea corectă poate face o mare diferență în aspectul și atmosfera biroului. O aplica bine plasată poate lumina în mod eficient spațiul de lucru, astfel încât să se asigure o iluminare suficientă pentru activitățile de zi cu zi, fără a crea reflexii neplăcute pe ecranul calculatorului.

O aplica cu o lumină caldă și plăcută poate crea o atmosferă confortabilă și relaxantă, care să sprijine concentrarea in timpul orelor de lucru.

Aplica birou – utilitatea aplicelor în birouri

Pe lângă lumina principală data de lustră, candelabru sau pendul, în orice încăpere trebuie să existe și surse de lumina secundare. Din această categorie face parte și aplica de birou.

Atunci când vorbim de aplice, ne putem referi la o întreagă varietate de corpuri de iluminat care se prind pe perete. Stilul și modelele acestora variază, iar tocmai din acest motiv ele pot fi folosite în:

  • Camera copilului – lângă pat sau birou
  • Bucătărie – lângă spațiul de lucru, pentru o vizibilitate mai bună
  • Dormitor – deasupra patului, fiind la îndemână
  • Living – lângă fotoliu, ajutând la formarea unui ambient plăcut
  • Baie – lângă oglinda de la chiuvetă
  • Birouri – pentru a mări cantitatea de lumină din încăpere
  • Hol – utilizat din punct de vedere estetic
  • În exteriorul locuinței – lângă ușa de la intrare, pe terasă / balcon sau în apropierea unor trepte, pentru a oferi vizibilitate.

Așadar, putem spune că o aplica poate fi folosită în orice spațiu sau încăpere. Brandul nostru, Neona Interiors, vă oferă o serie de aplice pe care le puteți utiliza oriunde vă doriți! Fie că doriți să le utilizați pentru partea estetică sau pentru prețul atrăgător, cu siguranță nu veți rămâne dezamăgiți de această investiție.

TOP

X
preloader