Iluminat Birou

Afișez 1 - 20 din 749 de rezultate

Lustra Hyllus

Evaluat la 0 din 5
(0)
639,00 lei

Lustra Beauty Globes 8 Glass

Evaluat la 0 din 5
(0)
469,00 lei

Candelabru Luxury Animo 60

Evaluat la 0 din 5
(0)
2.249,00 lei

Candelabru Luxury Animo

Evaluat la 0 din 5
(0)
2.539,00 lei

Lustra Jolly Globes 12

Evaluat la 0 din 5
(0)
837,00 lei

Lustra Led Mavery

Evaluat la 0 din 5
(0)
213,00 lei

Lustra Led Zarya Black

Evaluat la 0 din 5
(0)
429,00 lei

Aplica Elijah Gold

Evaluat la 0 din 5
(0)
199,00 lei

Pendul Olympia

Evaluat la 0 din 5
(0)
159,00 lei

Aplica Lilith 2

Evaluat la 0 din 5
(0)
189,00 lei

Aplica Lilith

Evaluat la 0 din 5
(0)
189,00 lei

Lustra Pearl 48

Evaluat la 0 din 5
(0)
590,00 lei

Corpuri de iluminat birou

Lumina este un factor deosebit de important atunci când vine vorba de munca desfășurată la birou.

Munca de la birou provoacă de cele mai multe ori oboseală oculară sau dureri de cap, dar cu ajutorul luminii potrivite, aceste probleme pot fi evitate. Lustrele, pendulele și aplicele de la Neona Interiors vă pot satisface orice nevoi, mărindu-vă randamentul la lucru, concentrarea și reducând oboseala, ușurându-vă astfel considerabil munca de zi cu zi.

Importanța luminii potrivite pentru munca desfășurată la birou

Indiferent că vorbim despre muncă la calculator sau muncă în acte și foi, este esențial ca aceasta să fie efectuată cât mai confortabil. Un rol important în acest tip de muncă îl joacă lumina. De ce? Deoarece doar în acest fel puteți evita durerile de cap și oboseala extremă.

Temperatura și intensitatea luminii sunt 2 aspecte foarte importante.

corpuri de iluminat birou

Temperatura luminii este de 3 feluri și are caracteristici distincte:

✓ Lumină caldă – care este recomandată pentru dormitoare sau ca lumină ambientală în living-uri

✓ Lumina rece – ideală pentru spațiile unde se desfășoară lucru ( ateliere, birouri, spațiul de gătit din bucătărie ) deoarece te menține alert

✓ Lumină de temperatură intermediară – ideală pentru luminile centrale din încăperi precum living-uri, bucătării și birouri.

Lumina dintr-un birou nu trebuie să fie orbitoare și obositoare. Pentru a putea da randament și pentru a vă putea concentra, trebuie aleasă o lumină potrivită care să nu producă umbre și oboseala ochilor.

Pentru zona de living puteți opta pentru o lustră care să fie amplasată de-a lungul mesei, deasupra ei, dar și pentru o serie de aplice amplasate pe pereți. Lustra va ilumina în mod preponderent încăperea, în timp ce aplicele vor fi folosite pe post de lumină ambientală.

Amplasamentul lustrei, tipul de lumină utilizat și intensitatea acesteia pot conferi un aspect mai mare încăperii, mai aerisit și mai relaxant. Lumina ambientală este esențială atunci când vine vorba de confortul unei încăperi. De asemenea, o aplică poate îmbunătăți și vizual spațiul, fiind un detaliu care adaugă un plus de confort spațiului.

Alegerea corpurilor de lumină pentru iluminat birou

Exact ca în orice altă încăpere, este nevoie să alegeți mai multe surse de lumină. Astfel, și în cazul birourilor va fi nevoie de:

✓ O sursă de lumină principală – reprezentată de lustre sau pendule

✓ O sursă de lumină secundară, amplasată aproape de spațiile de lucru – reprezentată de aplice sau lămpi de masă / birou.

Printre corpurile de iluminat ce pot fi utilizate cu succes într-un birou amintim:

✓ Pendule

✓ Lustre

✓ Becuri și benzi LED

✓ Lampadare

✓ Aplice

✓ Veioze / lămpi de birou.

Brandul Neona Interiors vă oferă pendule și lustre potrivite atât pentru birouri mici, cât și pentru birouri mai mari. De asemenea, găsiți și lămpi de masă de diferite dimensiuni, care să vă ofere o lumină de lucru potrivită.

Pentru lumina principală vă recomandăm să optați pentru o lumină de temperatură intermediară, de o intensitate suficient de puternică pentru o iluminare uniformă a încăperii. Astfel se va evita formarea de umbre sau de spații care nu sunt suficient de iluminate. Pentru lumina de lucru este recomandată lumina mai rece și mai puternică. Astfel, vă invităm să descoperiți și voi întreaga gamă de iluminat birou!

O femeie care se relaxează pe o canapea cu picioarele ridicate, înconjurată de iluminatul elegant de la un candelabru.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

Fii la curent cu produse de iluminat nou adaugate pe website, trenduri actuale din domeniul designului de interior si oferte promotionale.

OFERTE PENTRU CORPURI DE ILUMINAT

TOP

X
preloader