candelabre vintage

Ești fanul aspectului vintage? Atunci categoric gusturile noastre se intersectează. Noi avem o selecție de produse vintage care este foarte posibil să îți placă foarte mult. Acest aspect nu este pentru toată lumea, dar dacă locuința ta este aranjată confort acestui stil, știi ce te-ar putea ajuta? Niște candelabre vintage.

            Candelabrele sunt produse care completează foarte frumos o cameră. Dacă știi ce fel de modele să alegi, locuința ta va arăta cu totul și cu totul minunat. Un candelabru potrivit poate face diferența dintr-o casă de prost gust și o casă cu un stil aparte. Noi putem oferi numeroase soluții pentru ca locuința ta să facă parte din a doua categorie.

Descoperă candelabre vintage pentru o casă de bun gust

            Candelabrele vintage sunt în vogă printre iubitorii de perioade mai vechi. Vintage înseamnă că un produs are un aspect ceva mai învechit. Ele se potrivesc perfect cu locuințele care nu au mobilă modernă sau decorațiuni abstracte. Noi avem numeroase produse vintage care o sa îți încânte privirea:

  • Pendul Vintage Loft – unul dintre pendulele preferate de clienții noștri, care oferă simplitate într-un mod care nu pare plictisitor
  • Pendul Rustic Pătrat – un pendul destul de simplu, dar care nu trece neobservat de privirile curioșilor
  • Pendul Rustic 1 bec – cu un model simplu dar care oferă energia pe care o promite: vintage

Ideea din spatele acestor corpuri de iluminat este să creeze energia pe care tu ți-o dorești. Iar dacă pendulele nu sunt pe placul tău, poți oricând să apelezi la candelabre vintage. Ele categoric vor oferi un efect special și sunt ceva diferit față de oricare alt corp de iluminat. Cu Neona Interiors poți să îți îndeplinești visul unei case perfect pentru tine

Cum îți poate schimba un candelabru percepția despre o cameră?

            Un candelabru nu joacă numai rolul unui corp de iluminat care oferă lumină. Acesta mai poate fi folosit adesea pe post de obiect decorativ. El joacă un dublu rol, mai ales pentru firma noastră care tocmai în acest scop a creat toate aceste candelabre de pe site-ul nostru.

            Un candelabru poate face dintr-o cameră prea mare să pară de dimensiuni perfecte. De cealaltă parte, poate face dintr-o cameră mică să pară îngrămădită, de aceea nu este recomandat să o folosești în acest caz. Un candelabru este un produs cu adevărat maiestuos care îți fură numaidecât privirea.

            Noi punem la dispoziție corpuri de iluminat pentru orice fel de gust. Dacă îți place stilul modern, avem astfel de corpuri de iluminat pentru tine. Dacă îți plac stilurile vintage sau rustice, poți găsi la noi ceva care să te încânte. Suntem o firmă versatilă care se mândrește cu diversitatea produselor.

Servicii de design interior pentru o casă vintage pe placul tău

            Dacă ești nou în această lume a stilului vintage, noi îți putem oferi o mână de ajutor. Serviciile noastre de design interior îți pot amenaja locuința exact așa cum îți dorești. Dacă vrei o casă vintage, nu trebuie decât să ne contactezi pe noi și putem să îți oferim acest lucru.

            Experții noștri de design interior iubesc provocările. De fapt, este aspectul lor preferat în domeniul pe care îl practică. Ei au atât de multă creativitate încât reușesc să ajungă la rezultate care îi lasă pe clienți cu gura căscată. Echipa Neona Interiors găsește mereu soluții pentru orice probleme ar avea. Noi suntem la dispoziția ta prin servicii de design interior de calitate.

Ne place mult să ne jucăm cu diverse piese de mobilier, culori și cu produse de iluminat interior. Ne place să decorăm spații exact pe gustul clientului. Tot ce trebuie să faci este să ne spui cam care este viziunea ta și pe ce stil ți-ar plăcea să mergi. De restul ne ocupăm noi.

Reamenajează-ți întreaga casa cu produse de iluminat interior de la Neona Interiors

            Noi te ajutăm să îți amenajezi toată casa cu produsele noastre. Noi am pus la dispoziție câte ceva pentru fiecare gust. „Plimbă-te” relaxat printre rafturile noastre online și spune-ne cam ce ți-ar plăcea. Iar dacă ai nevoie de servicii de design interior, suntem la doar un apel distanță. Îndeplinește-ți și tu visurile cu produsele și serviciile noastre!

TOP

X
preloader