Calitate si Garantie

Contact serviciu pentru clienți: +40 751 334 333contact@corpuriluminat.ro

Produsele comercializate de Neona Interiors beneficiaza de garanție, suport tehnic și service gratuit pe o perioada de 24 luni de la data achiziției în baza facturii. În perioada de garanție cumpărătorul are dreptul în mod gratuit la repararea produsului și înlocuirea pieselor sau subansamblelor defecte din vina producătorului.

Produsele noastre au în componență subansamble electronice și mecanice care necesită o manipulare atentă pentru a se evita șocurile, umezeala, pătrunderea de lichid în interior sau expunerea la radiația solară sau surse de caldură.

Pentru a beneficia de garanție, cumparatorul are urmatoarele obligații:

Să respecte condițiile enumerate mai sus și să folosească produsul conform destinației acestuia;

Să păstreze produsul în bune condiții;

La apariția unei situații anormale în funcționarea echipamentului să anunțe prin email la contact@corpuriluminat.ro, după ce verifică daca sunt îndeplinite condițiile de utilizare; este interzisă intervenția asupra produsului a persoanelor neautorizate;

Să păstreze factura de achiziție.

Nerespectarea obligațiilor de mai sus atrage pierderea garanției.

De la garanție sunt excluse:

părtile de natură consumabilă, bateriile, becurile;

defectele cauzate de suprasarcini, întreruperi sau conectarea incorecta a alimentării electrice;

defectele datorate conectării greșite a accesoriilor optionale.

Pentru SERVICE, produsele pot fi aduse sau  trimise prin firmă de curierat rapid, aleasă de către client, la adresa: Splaiul Independentei ,313 B, corp C7, Bucuresti, Sector 6, pe numele Neona Interiors, telefon: +40 751 334 333.

Pentru siguranță, este recomandat să se păstreze sistemul de prindere impreună cu șuruburile, telecomanda și alte accesorii și să fie trimis doar corpul de iluminat. 

Costurile de transport pentru serviciile de GARANȚIE intră în sarcina CLIENTULUI.

TOP

X
preloader