Un living modern cu un candelabru elegant corpuri iluminat.

Alegerea corpului de iluminat potrivit pentru tine și locuința ta poate fi o decizie destul de grea. Tocmai din acest motiv, brandul nostru, Neona Interiors îți pune la dispoziție o întreagă varietate de corpuri de iluminat ieftine.

Criteriile de selecție a unui corp de iluminat sunt variate și nu țin doar de preț. Tine cont de mărime, culoare sau starea pe care dorești sa o obții in spațiul tău.

 

De ce îți oferim corpuri de iluminat ieftine?

Noi considerăm că un aspect important sau un principiu de bază al oricărei afaceri este raportul preț – calitate. Ținem la corectitudinea față de clienții noștri, așadar fiecare produs deținut de brandul nostru are un preț super avantajos. Atunci când alegi achiziționarea de corpuri de iluminat de la noi, cu siguranță nu vei plăti mai mult decât ar merita produsul în sine.

De asemenea, știm că pe lângă prețul acestora o mare importanță o joacă și diversitatea produselor. În cadrul gamei de corpuri de iluminat de la noi, vei găsi candelabre, aplice, lustre sau multe altele, toate în diverse stiluri și culori.

Pentru noi este important ca atunci când cineva ne vizitează site-ul să găsească ceea ce își dorește, indiferent de dorințe, preferințe, necesități sau buget. Toate corpurile de iluminat oferite de Neona Interiors sunt la un preț avantajos.

 

Clasificarea becurilor – află care este cea mai bună alegere pentru tine

Becurile s-au dezvoltat foarte mult de-a lungul anilor. Primul bec a apărut în 1879, iar de atunci acestea s-au dezvoltat din ce în ce mai mult, pentru a fi cât mai puternice, dar și eficiente din punct de vedere energetic. Astfel, becurile existente în ziua de azi pe piață sunt:

 1. Becul incandescent cu filament – este cel mai cunoscut tip de bec, fiind unul încă destul de utilizat chiar și în era becurilor LED. Acestea sunt foarte accesibile din punct de vedere al prețului, dar nu sunt eficiente. Tind să consume foarte mult curent și să producă mai multă căldură decât lumină.
 2. Becul cu halogen – este asemănător cu becul incandescent. Nu este extraordinar de eficient, dar consumă cu o treime mai puțin decât becul incandescent, având și o durată de viață mai ridicată.
 3. Becul fluorescent / neonul – este întâlnit destul de des în casele oamenilor. Se confecționează sub formă de tub și conferă o lumină destul de puternică.
 4. Becul economic – a reprezentat trecerea la becurile eficiente din punct de vedere energetic. Are o durată de viață de minim 8 ani și consumă doar o treime din energia consumată de un bec incandescent.
 5. Becul LED – este cel care a luat cu asalt piața în ultimii ani. Este cel mai frecvent achiziționat bec datorită consumului redus și a duratei de viață de 50 000 – 100 000 de ore de utilizare.

 

Ce categorii de produse deținem?

Pe lângă corpuri de iluminat destinate diverselor încăperi, mai deținem și decorațiuni sau alte produse. Ne dorim ca prin intermediul nostru să îți poți transforma cu adevărat orice încăpere! Așadar, categoriile de produse deținute de noi:

 • Iluminat birou;
 • Iluminat bucătărie;
 • Iluminat cameră copil;
 • Iluminat hol;
 • Iluminat dormitor;
 • Iluminat living;
 • Decorațiuni;

Așadar, pe lângă diverse piese de iluminat poți să îți alegi și piese de mobilier, tablouri sau diverse alte decorațiuni care să îți confere un nou aer oricărei încăperi. Piesele de iluminat se împart și ele în mai multe categorii, astfel:

 • Lustre;
 • Candelabre;
 • Pendule;
 • Aplice;
 • Veioze;
 • Lampadare;
 • Plafoniere;
 • Benzi LED.

Dacă întâmpini dificultăți în alegerea corpului de iluminat potrivit, îți suntem alături pentru a te ajuta! Echipa noastră de experți în designul de interior te va ajuta în alegerea piesei de iluminat potrivite în funcție de stilul pe care îl dorești, paleta de culori a încăperii și a decorațiunilor deja existente. În acest fel cu siguranță nu vei da greș!

 

Alege să colaborezi cu experți în design interior

Pasionați de design, echipa noastră este alegerea potrivită pentru tine și nevoile tale. Prioritatea noastră numărul 1 o reprezintă clienții, iar tocmai din acest motiv îți vom sta alături oricând ai nevoie de noi.

Te putem ajuta cu sfaturi sau putem alege chir împreună produsele care ți se potrivesc cel mai bine! Optează pentru produse la cele mai avantajoase prețuri. Doar la noi vei găsi corpuri de iluminat ieftine și de calitate superioară!

TOP

X
preloader