candelabre living moderne

Ți-ai cumpărat un apartament nou și ai intenția să îl aranjezi așa cum ți-ai dorit întotdeauna? Vrei pur și simplu să îți redecorezi livingul și cauți moduri prin care să faci acest lucru? Probabil că ai căutat deja mobila adecvată pentru tine. Ți-ai ales deja vopseaua preferată și decorațiunile pentru pereți și mobilier. Te-ai gândit totuși ce fel de corpuri de iluminat vei folosi pentru casa ta? Dacă nu, noi avem câteva recomandări!

Pentru livingul tău suntem siguri că s-ar potrivi candelabre living moderne. Ele au o eleganță aparte și insuflă personalitate încăperii. Pentru dormitorul sau birou tău, ai putea alege aplice și veioze. Noi îți punem la dispoziție o diversitate de astfel de produse! Echipa noastră profesionistă te poate ajuta cu sfaturi creative și bine gândite. Este ușor să îți organizezi casa cu sfaturile unor experți.

Candelabre living moderne pentru un spațiu cât mai elegant

            Toate persoanele care au ales să achiziționeze de la noi astfel de candelabre au fost foarte mulțumite. În primul rând, lumina pe care o oferă este una clară. Materialele din care au fost confecționate sunt de o calitate înaltă. Am avut grijă să alegem tot ce e mai calitativ pentru tine și locuința ta.

            În al doilea rând, astfel de candelabre sunt de un rafinament desăvârșit. Dacă îți dorești să îți impresionezi invitații cu delicatețe și simplitate, atunci acestea sunt perfecte pentru tine! Iată câteva din modelele de candelabre living moderne pe care le punem la dispoziție:

 • Candelabru 12 Rounds – pentru oamenii nonconformiști cărora le place un strop de originalitate
 • Candelabru Black – dacă adori simplitatea și eleganța, acest candelabru este perfect pentru tine
 • Candelabru Crystal – pentru persoanele care își doresc un living maiestuos și elegant
 • Candelabru Gold Crown – care oferă o lumină foarte bună și face din casa ta un loc special. Îi va conferi rafinament
 • Candelabru Led 4 Circles – nu poți da greș cu un astfel de model simplu, dar absolut superb

 

Corpuri de iluminat moderne pentru o casă modernă

            Este important să știi cum să îți aranjezi casa în așa fel încât să îți influențeze starea de spirit într-un mod pozitiv. Din fericire, poți apela la echipa noastră de oameni profesioniști pentru sfaturi de design interior.

Ne ascultăm clienții cu atenție, iar în funcție de preferințele lor, creăm moodboad-uri pentru a le transforma casa în cel mai bun loc de a trăi. Astfel, de pe site-ul nostru poți alege dintre următoarele corpuri de iluminat interior:

 1. candelabre
 2. veioze
 3. lampadare
 4. aplice
 5. pendule
 6. plafoniere
 7. lustre
 8. becuri și benzi led

Așadar, dacă întâmpini probleme în alegerea unui corp de iluminat potrivit pentru o anumită încăpere, noi îți vom sări în ajutor. Creativitatea ne face competenți pentru astfel de proiecte.

 

Corpuri de iluminat moderne în funcție de încăpere

            Sfatul nostru este să te gândești foarte bine care este funcționalitatea unei încăperi. Pentru un birou în care trebuie să lucrezi, noi recomandăm aplice, lampadare sau chiar lustre. Acestea trebuie să se potrivească bine cu decorul și dimensiunea camerei.

            Pentru dormitorul tău ar fi bine să alegi aplice, lămpi sau, de ce nu, candelabre. Dormitorul este locul în care probabil vrei să te simți confortabil. Acesta este locul în care te odihnești sau te relaxezi. Așadar, trebuie să ai grijă câtă și ce fel de lumină îți oferă produsul respectiv. Lumina rece este recomandată pentru birou, pe când cea caldă este recomandată pentru dormitoare.

            Desigur că și modelele corpurilor de iluminat joacă un rol important. Este necesar să alegi un model care îți reflectă personalitatea și dorințele. Astfel, te vei asigura că vei face din casa ta un loc în care te simți cu adevărat plăcut. Serviciile noastre de design interior te vor ajuta să iei cele mai bune decizii.

 

Alege Neona Interiors pentru frumusețea locuinței

            Brandul nostru îmbină plăcut frumusețea cu utilul și simplitatea. Noi ne dorim ca oamenii să se simtă bine în propria lor casă. Ne dorim să le oferim șansa de a face din locuința lor un spațiu de vis. De ce? Pentru că acest lucru contribuie enorm la starea lor de zi cu zi. Astfel, dacă dorințele tale se aliniază cu ale noastre, poți comanda chiar acum de pe site-ul nostru corpuri de iluminat interior.

TOP

X
preloader